Friday, January 8, 2010

Sekarang Makcik Dah Tua...

Bila tengok budak 2 orang ni dah semakin membesar, sekarang I dah terasa tua dan kena ready untuk ada anak sendirik... Macam mana la yer rupa I biler mengandun? I rasa I akan mengembang dan membesar sebagai johan. Yeslah!

Raya 2007. Sasha semakin becok dan rambut Kasih semakin ngeringkel (semak kamus jawa jilid 1)

Haha. Tadek rambut. Kesian...

Shasha muka ko jawa habes okeh?

Most probably, this week I tak balik kampung... Pasal nak kemas yang final yang betul-betul untuk totally move out dari rumah Mertua... :) Pastinya I akan rinduuuu nak tengok Sasha dan Kaseh main dokter-dokter lagi. Pastu Kaseh jadik pesakit, tapi tadek dokter nak rawat pasal Sasha nanges tanak jadik dokter, tapi nak jadik penyanyi. Fine.

Macam mana la eh nanti duduk berdua jerk dengan Sazli? Tetiba I rasa macam malu... Macam tak caya jerk yang I ada rumah sendirik. Rumah sendirik pipel...!!!! Eksaited sangat...


Selamat tinggal... Banyak sangat kenangan disini, tapi yang pasti jauh disudut hati, I akan merindui mak dan bapak. Ceh! Padahal dari rumah mereka ke rumah sewa hanya 3 minit. Haha

P/s : Masih tak beli lesung batu dan tetiba tekak I sangat-sangat teringin nak makan mee-hun yang bibik Farahaini masakkan... Nanti datang rumah dia bila free-free and setel everything, I nak mintak bibik dia ajarkan I buat mee hun goreng tu. I tak pernah rasa mee hun sesedap mcm tu.. Simple dan very tradional yet very delicious! Satu lagi, I nak geget lengan baby Arif yang comel dan semakin debab macam uncle mamat dia.

-EnD-

3 comments:

AkMa said...

selamat berpindah...
msti bez kan dpt duk umah sendiri..
huhuhu

Farainie said...

helloooo...my mu yang buat mee hun laa...kesian dia sbb bibik yang dapat nama..and my name is farainie la n baby arief!!! hehehehe

Chooyaya! said...

akma : terima kasih... duduk rumah sendirik, walaupun kecik, mmg paling best...

farah : yerker? sorry auntie....!!!!! nanti 23 hb ada gath, u join tak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...