Tuesday, April 6, 2010

Behind The Scene....

Ok, sebelum anda semua membaca entry ini dengan lebih lanjut, marilah kiter semua muntah hijau bersama-sama secara berjemaah.. Hehe :D

Marilah semua (Marilah lagi sekali) beramai-ramai mendapatkan Majalah Rapi keluaran 1 April untuk mendapatkan tips macam mana nak mekap muka bulat.

Yerlah yerlah, muka I la yang bulat... Muka I lah yang kering.... Takper...takper...


Ok ok. Tahan napas untuk mendapatkan effect tubuh badan yang tidak terlalu kembang.. Hnsss...Hnsss...


Nanti I masukkan cara nak mekap step by step untuk muka BULAT macam I eh? Esok-esok la tapinya


Telefon hina yang berjasa tetap juga nak enter frame eh?

Sekian laporan untuk kali ini. I dah mabok-mabok dah baru siap lipat kain setinggi Gunung Kinabalu baru kejap tadi. Bila tengah lipat kain selalu berangan-rangan dengan diri sendiri, 'Bibik....!!! Lipat kain....!!!' Hehe. Sian I. Selalu berangan main bibik-bibik dengan diri sendiri.

-EnD-

P/s : Kredit to Ana (Rapi) for the photo. I kidnap dekat FB Rapi.

5 comments:

Filla ~ Kasih Aleeya said...

tunjuk step by step makeup tu nanti tauuuu......

mysarah said...

i ada beli rapi tu. belek punya belek tengok gambar macam kenal (im ur follower n pembaca senyap. hehehe).

n i know dats u. hebat kan deria rasa i ;DD

:: Miss Naddy :: said...

pehh kaksu da jadi artis...nak sain nak sain....!!!

Chooyaya! said...

filla : ok ok. ko nak tip mekap muka bulat ker? bukan ke muka ko kurus? tak paham aku...

mysarah : wah hebatnya... tak sangka ada org kenal jugak walaupun gemok bukan main. hehe

diha : manyak la ko punyer artis... hahhaha

john said...

tolong lipatkan baju kita sekali. ada 2 gunung tuh.

Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...