Wednesday, April 14, 2010

Tak nak gemok!!!!

Saper-saper yang taknak gemok dan jugak sedang mencari alternatif macam mana nak kurus kan badan selain dari buat pembedahan plastik dan membahayakan diri memakan pil kurus, boleh jengok ke blog Dzul.

Dzul ni dia diet menggunakan formula atkins diet yang I hanya mampu bertahan untuk 2 hari setengah jerk. Lepas tu I rasa macam nak pengsan pasal tadek gula dalam badan, terus taram air durian belanda+nata de coco jenama fruit tree 2 gelas, terus perut rasa sejuk jerk... Nikmat sampai ke syurga, bila nak tidur senyum jerk... Kikikiki.

Konon I makan malam dengan ayam bakar kunyit+garam jerk, petuhui..!! Esoknya terus minum fruit juice sekotak. Suppose nak atkins diet kena super duper disiplin, tak aci main tipu-tipu semua ni, tapi I insan yang lemah dan penjeles tengok Sazli makan sedap-sedap, mana tahan babe.

So, I memang respek la dekat Adik Dzul ni yang berjaya mengkuruskan badan dia sekaligus sekarang ni menjadi jejaka idaman malaya. Cey!




Berbeza kan sebelum dan selepas?

I suggest anda bukak sendiri blog dia ni, lepas tu jangan lupa klik dekat entry introduction pasal atkins diet. Buat la setakat yang mampu, tapi ingat! Ini amaran, kalau betul-betul nak kurus, kena kuat semangat, jati diri. Baru la menjadik. Bukan macam haku.

But, diet-diet taik kucing I ni, berjaya jugak I ilangkan 2kg dalam masa seminggu. I ikut atkins diet punyer cara just bab tak boleh minum air jus buah jerk I tak mampu nak laksanakan. Pasal I jadik geram bila balik kerja, bukak peti ais, tengok air buah dah berpeluh-peluh kotak dia. Janji nak letak sikit kat bibir jerk, tapi terminum pulak..

So guys..!! Good luck ok? Nanti dah kurus kacak bergaya jangan la berlagak serta berjalan pakai lubang hidong pulak. Eh eh?

-EnD-

2 comments:

Mimy Hamid said...

aku pun diet atkins beb...tapi campur diet low calori gak..hihihi..tap turun okeh seminggu 2kg..tp tu la makan telor pepagi..kentut pun bau harummmmmmmmmmmmmmmm...ehhe

Sharika Lincoln said...

diet diet diet.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...