Monday, May 31, 2010

Dastan I punyer, Tengs!

Filem wajib tonton musim ini ialah Prince Of Persia - The Sands Of Time. Ini paksaan dan ugutan. Kalau nkorang tak tengok filim ni I sumpah nkorang jadik gemok. Haaa.... Takot tak, takot tak?

Ceh Mira ni, time tengok Iron Man, Tony Stark dia nak.. Pastu bila Prince Dastan lagi hemsem dan mecho dia nak pas pulak Tony Stark kat I. Heh! Semua pon dia nak, semua pon dia punyer. Lepas tu nak pas si Spark dalam cerita Renp-it kat I. Banyak cantik ko punyer muka???

Wah wah.

I tengok movie ni Khamis lepas. Midnight show pukul 12.50am. Yang paling megik ialah, I langsung tak menguap pipel...!!! Terbojol jerk mata ni memandang jantan Dastan dalam cerita ni. Sumpah macho giler, hemsem cool bongok semua package la I kasik kat dia.

Time ni, Edward Cullen si puntianak pucat I dah tinggal jauh-jauh, Syoh syoh. Meh Dastan meh, meh nak timang manja-manja dalam bilik. Hehe.

Senang cerita, mana-mana filem yang mekalau I tengok I tak ngantok, maknanya best la tu. Tapi ni applicable untuk I jerk la pasal cerita Star Wars dulu pon selamba jerk I tido. Haha. Bongok.



Bersempit-sempitan dalam lift untuk mengambil gambar muhibah beramai-ramai. Yes yes! Gambo I paling besar. Logo pon nampak besar. Kalah Ema punyer. Wana muka nampak sipi-sipi jerk. Haha. Padan muker. Si Yash gembira nampaknya. Bajet Dastan nak ngan dia la. Nenenene.

Separuh dari jejaka-jejaka yang ikut serta. Total 20 orang semuanya masa kami semua tengok cerita ni. Pastu kongker 2 row tanpa belas kasihan.

Memendekkan badan supaya tak perlu berdiri dibelakang supaya nampak paling banyak dalam gambar. Haha. Busuk hati giler. Tapi busuk lagi shawl purple yang berbau char keow teow tu. Tak. Tipu. Bau karipap sebenarnya. Heheh.

Gambar pura-pura tunjuk kat camera yang berhasil. Yea yeahh...!! Sekarang I dah bocor rahsia yang gambar ni pura-pura. Kan kan?

Gigih nak jugak aplod gambar ni walau Sazli nampak macam nak-tak-nak jerk. Haha.

Sekian ulasan untuk filem ni. Walaupun ulasan yang lebih menjurus kepada menempek gambar sendiri, tapi takper... Janji niat I tu sampai.. I kan jarang-jarang sangat nak promote filem. Dah mekalau I cakap best tu, maknanya best la. Pergi jerk la tengok. Ishk! Banyak bunyik pulak. Lempang nak???

-EnD-

1 comment:

Hamiera said...

dah memang Dastan tu mira punya.. maksu redha jelah ok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...