Saturday, July 3, 2010

Road-Bullied

This is a copy from FB wall a best friend of mine, Faraini. (Ingat tak pasal kes pengidaman mee hoon yang Mak dia buat sangat lazat tu) - Wah nak jugak eh cerita pasal makan. Terkeluar tajuk dah ni.

So, here we go the story...

Farainie Manan

Farainie Manan has just been ROAD-BULLIED by a malay couple in their kia sportage WJD5001!! they even gave me a middle finger, e wife wears tudung!! started at damansara nkve tol, roads merging, so I went in front of their car. they started to overtake me aggresively n tried to push me off e road!! if u know them, pls tell them that ...a police report is coming..I even managed to take e car's pic. I'm so shaken now...

See More
16 hours ago via Facebook for BlackBerry · ·
Aleeya Zailan
Aleeya Zailan
Post the pic! Gangster laa this ppl!
16 hours ago
Nur Azmie
Nur Azmie
yeah post the pic...
16 hours ago
Farainie Manan
16 hours ago
Weween Raja Adam
Weween Raja Adam
"the wife wears tudung" O-O hehe
11 hours ago
Aleeya Zailan
Aleeya Zailan
And show middle finger! Wahlauuwehh! Hhehe
11 hours ago

P/s: Kesian I tak pandai nak print screen and masukkan dalam blog. Copy jerk bulat-bulat terus jadi macam ni. So, kepada owner kereta tu, rasakan la nasib nko lepas ni eh? Jahat sangat kan nak buli-buli orang dekat jalanraya. Nak rasakan fire dari resaksa gorgon! Bzzzzzzzz

Kereta orang jahat.
-EnD-

3 comments:

lizz said...

dush!! each time baca ur entry...mmg xleh blah nak tahan gelak. wakakaka!!! part tak reti print screen pun dh bley wat i sawan kacang gelak dlm library now.kahkahkah. truskan berblogging. nk bace lagi.hahah

Chooyaya! said...

la... i harap sgt takder readers i yang kena sawan. nanti tuduh i pulak puncanya. haih.

eh eh, u tanak ajar i ker macam mana nak print screen eh?

lizz said...

hehehehe. sile terbalikkan sawan tu kpade super duper hepi lah.hahaha! nak ke?

gune laptop ke pc ni?

if gune laptop: bukak page yang u nak print screen tu--> cari simbol [fn] dengan insert[prt sc] yang kat atas sekali sebaris dengan [esc]--> tekan [fn] and hold it then tekan [prt sc] serentak.

then, bukak paint(tau kan yg ni?)and paste it (tekan CTRL + V serentak).


nanti akan paste lah ape yg u dah copy.then,boleh lah u cut mane yang perlu nk gune aje.

if pc, same jugak cume tukarkan [fn] to CTRL .

alamak, agak2 bley faham tak???hahahaha.if tak boleh, nnti let ke know k.huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...