Sunday, November 7, 2010

Ada yang add I dekat FB ke?

Ni quick update tau?

Bizi kengantukkan ni, baru je sampai dari kampung melayan gf dan jugak membesarkan peha sambil emos kenapa bontot makin mengembang lalu memarahi gf pasal asyik paksa makan.Tu pasal semua short haku kalau duduk dah bergulung-gulung bekumpul kat pangkal peha ni.! Arghhh tensen tensen !

Dah. Ni nak cakap dengan nak tanya jer sebenarnya ni. Harap anda berlaku jujur kepada I eh?

Ada tak sesaper silent reader yang tengah membaca entry ni sekarang yang add I dekat FB tapi sampai sekarang I tak approve lagi? Kalau ada, please let me know here eh? Kesian nkorang tunggu-tunggu tapi I bajet artis, mengignore jerk. Macam bagus kan?

Dulu-dulu masa I ada FB I dah berjanji, dah dah. Tamao dah jadik friend collector dah. Sama macam Friendster dulu, tak cukup 1 account, aku bukak sampai Suraya II bajet artis ke apa entah. Dengan FB ni, I terasa macam nak ada 'some privacy', nak add yang I betul-betul kenal jerk. Wacey ! Bajet artis sangat kan I? Perasaaannnn !!! Aku sendirik muntah ok?

Tapi kan, bila 3 hari kat kampung, I guna Blackberry, dekat feed most of them I macam tak berapa nak kenal. Tetiba terasa macam tak best jerk. I kadang2 tak kenal, tapi bila nampak ada banyak mutual friend, I approve jerk.

I kan, terfikir nak membersihkan sikit FB I tu, bukan apa... Kadang-kadang macam terbajet bagus jerk pasal sekarang, friend yang ada dalam list senyap-senyap jerk dah thousand over. Tu pun selang 2 minggu I bersihkan friend request. Yerla kan, yang add kiter tu kenal ke dengan I or kalau dia baca blog, kenapa dia tak inbox I? Kan kan kan?

Sooooooo, motip tadi kata quick apdet yang sekarang dah panjang berjela-jela ni menda???? Haha. Bangang. Jadik, dipendekkan cerita... Please please please kamu jangan nakal. Eh bukan. Please inbox me jika ada yang I tak approve friend request anda dekat FB. I terpikir nak buat FB macam orang tu yang khusus untuk blog reader. Agak-agak nampak poyo tak? Macam perasan bagus tak?

Korang tengok jerk la kan? Perempuan ni tak pandai-pandai nak print screen and attach kat blog. Ah, mampos la. Aku copy jerk dari FB terus. Haha. Bodoh bodoh.

-EnD-

P/s : Kalau berbunyi poyo entry ni bagitau tau? Sumpah I tak perasan best. Cuma nak tanya pendapat jerk.

17 comments:

Cik Puan Bunga said...

kebetulan. saya punya latest status dekat FB "Kenapa orang harus puji - puji kau baru kau approve dia dalam friendlist kau?(puas fikir still tak dapat jawapan)"

kak su jangan macam - macam kak su, jangan dera orang siap kena puji kak su cantik kak su lawa baru nak approve.hadoiiiii!

theblabber. said...

tp i dah delete u dari fb blog i. kejam tak?

p/s: *berani kan aku delete "artis" dari blog aku? hahah

incik said...

haha..bukan poyo lah kak..tapi entry yg comel..
haha
hlg stress study baca..

hana said...

saya lame dah add tapi xde respon..kuciwaaa..huhu.. nama i kt fb N'hana Azhar

^fafau^chipshana said...

kak su,kite add akak dah lameee dah mase 1st time bace blog akak dlu2 taw tp smpai skang x approve T_T lari nanges nyorok bwk toto =p

Chooyaya! said...

bunge's : mana ada kaksu macam tu, tak baik tao? kaksu nak approve orang yg kenal jerk, nanti main approve jerk semua, dorang bukan buat apapa. kiranya macam kualiti lagi bagus dr kuantiti la... jahat jahat. tikam dada yat secara bertalu2 sekarang!

the blabber : wah kejam siot. cilakas lu !

incik : bukan poyo ker? baru ingat ada yg kata kaksu perasan bagus. phew!

hana and fafau : kejam kaksu kan. inbox kaksu lekas. dengan kadar segera kaksu approve

cikmyasara said...

kak su!! taip2 ari tiap jam tiap2 menet bile kt buka lappy je sure ngelupor cari blog mike tau?? tp smp skrg mike xmo approve request fb teman!! cepat approve seblom teman bom snow white mike *knpo snow white jd sasaran?pasal teman jeles.. hahahha...

cikmyasara said...

ha lupe nak kabo temannye fb myzara isara... okiess lap u kak su!

unggustica said...

su, i ada request...my FB name Fazie Fazwanani...hehehe

lia said...

kak su jgn delete lia okeys...lia silent reader yg paling setia..cayang kak su..ngengeee.

amElyn said...

ish3.kak su tomey yang tomot ni ada byk request!!! hehe.seb baik lin dah lama ada dalam friendlist kak su!!!
toce!!!! muahhhh3!! =)

Chooyaya! said...

isk korang ni, banyak yang tadek jerk kt fb. biar betol. dah lekas lekas. inbox jerk kaksu. nanti kaksu add

Anonymous said...

copy paste sbb tak pndai nk print screen tu sgtlah comeeeeeeeeel! ;D

Emilia Emira said...

hahhaa fb mmg untuk org yang dikenali jea..but for me laa..

Cik Puan Bunga said...

hahahaha... saya gila glamer kak su, semua pun saya approve, ramai anak murid,nanti boleh mintak hadiah time hari jadi, update saja status di FB-kehkeh!!ada org tuu siap tulis dalam blog org puji2 dia cantik, baru dia approve, sialan betul.kahkah

Dibsy N0n0i said...

ok sy silent reader.
b4 diz cm da pnh try add.n of coz la xapruv kn.

Chooyaya! said...

dibsy : alololo syiannya. pm inbox kaksu jerk. nanti kaksu appove

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...