Monday, November 22, 2010

Awek Cun Untuk Diundi

PERHATIAN SEMUA ORANG KAMPUNG... !!!!

I ada soalan nak tanya ni. Jawab dengan ikhlas eh?

1. Ada FB tak?
2. Sayang I tak?


Soalan Bonus
Nak carik calon isteri tak? *Mati la kalau Adam baca ni. Harap-harap la tidak. Berdoa berdoa dan berdoa. Haha.

Kalau kedua-dua soalan tu jawapan dia ialah 'yes' or 'ye' or 'ha ah'. I nak mintak tolong sikit kat nkorang. Pertolongan ni sebagai bukti kasih sayang anda semua pada I. Sebenarnya I bukan nak mintak tolong sangat. But lebih pada I nak paksa. Best kan I? Redha dan mengaku jerk yang sebenarnya I paksa dan bukan mintak tolong. Haha. Bodoh.

*Mati la I mengaku I best.
**Dah 2 kali I mati dalam entry ni.

Ni I paksa lagi jugak ni. Korang tolong vote for kawan I untuk this one competition dekat FB sekarang jugak-jugak! First, apa yang perlu anda lakukan ialah log on to FB and 'like' dekat sini. Nama page tu, Winkstick's.

Bila dah 'like' dekat situ, U guys 'like' pulak dekat gambar ini. Gambar yang ini saja tau? Jangan peramah-peramah nak like dekat gambar lain pulak. Itu dah dikira menipu. Haip...!!!

Ni kawan I. Ida nama dia. Dia course-mate Sazli. Dorang sama-sama ambik architecture dulu. I suka sangat dekat Ida pasal well, kadang-kadang manusia ni, bila dah pandai, cantik pulak tu, akan ada sedikit eksyen dan meninggi diri serta belagaks. But Ida is nothing like that... I sangat-sangat selesa bila berada dengan dia. Yerla kan, I kalau duduk sebelah Ida, sama la macam Mek Saidah duduk sebelah Maya Karin. Boleh bayangkan tak ketidak seimbangan disitu?

So, korang jangan buang masa lagi. Please please please vote for her ok? I hope, pertolongan kecil I dan anda semua dengan mengevote Ida, akan menceriakan hari dia. Kan? Well, kadang-kadang kiter taktau, menda kecik yang kiter buat tapi memberi impak yang besar dalam keidupan insan lain. Ewah! *Baca dalam keadaan mata berkaca-kaca.

Ni la Ida. Klik 'like' pada gambar ni tau? Dekat link yang I dah kasik dekat atas tadi. Ini Arahan!!!


Comel kan dia? Ida is truly beauty inside-out. This is my feberet picture Ida dekat FB. Print out and letak dalam file gaji. Taktau apa kaitan dia. Haha

Ini Adam. Adam Johnston. Adik angkat I, merangkap BF Ida. (Tetiba Adam jadik adik angkat I. Hahah)

P/s : Ida kata kalau dia menang competition ni, dia nak belanja I makan dekat Bubba-Gump. Tu pasal yang I besungguh-sungguh tolong ni. Haha. Tak la. Gurau jerk Ida. Tapi gurau yang jenis serious. Hehe. Ok guys... Jangan lupa vote eh? Sayang I kan? Mmmuahhh!!! *Ciuman dari insan yang masih tak mandi walau dah pukul 7.30pm. Bye

-EnD-

14 comments:

Ad Adnan said...

Hi, my comment has nothing to do with the entry but can I just say that you are one super funny writer. I was laughing my heads off at 2 o'clock in the morning just going through your entries. Thanks for cheering up my weekend and keep it going kay ;))

Chooyaya! said...

hi ad. first of all, i would like to say thanx because u called me as a'writer'. wah! writer nyah! haha.. its nothing pun actually, i just wrote what ever cross at my mind that time. like i said erlier..

Well, kadang-kadang kiter taktau, menda kecik yang kiter buat tapi memberi impak yang besar dalam keidupan insan lain. Ewah!

kan kan kan?

Adam said...

Haha thanks kak chooyaya for posting this! :)

Adam said...

Haha thanks kak chooyaya for posting this! :)

Chooyaya! said...

adam: no problem adam!

Nadia sulong said...

Funny lah you sue!!! Hahahahhaa Adam jadi adik angkat tetiba??? Hahahahha jeles nie!!! Nak gakkkk =D

Chooyaya! said...

ha ah.. grrrr. adam now is my adik ok? haha. u pon nak jugak? wah! namak sgt i paling tua dalam group! haha

emi said...

Nice picture..

Chooyaya! said...

emi : indeed.

momo desu said...

dh like! :)

Chooyaya! said...

momo : tq!

edlidza said...

voting done weeeeee :) ...she is so pretty ...n u too dear ;)

Chooyaya! said...

tq edlidza ! dia mmg cantik. i cantik sipi-sipi jerk

Chooyaya! said...

tq edlidza ! dia mmg cantik. i cantik sipi-sipi jerk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...