Tuesday, December 21, 2010

Nak buktikan apa ni? Jotos kepala tu nak?

Lepas ni kalau kena tangkap dengan ISA pon takper, I redha.

Tadi masa I berhenti sekejap dekat R&R area Perak, entah kat mana, lupa. Tapi Perak la. Masa OTW nak balik ke KL.

I nak berkongsi rasa menyampah bila dengar bangsa cina sesama cina kalau bercakap tak reti nak perlahan, pastu berkahak and meludah dekat tepi tempat jual buah yang I tengah beli and paling annoying ialah cakap broken English ok? Superbly broken sampai terasa macam nak jotos-jotos jerk kepala tu.

I tell U what haaa??? The car signal is broken ma.. I kenot saw u lor.... HAHAHAHAHA
Ya lor... That's why ma... They dont have a signboard there lor... I dont know where U go ma... HAHAHAHHAHA

(Machammmmm bagusssss la gelak and cakap kuat-kuat kan....??!!!) Ko pakai kereta apa? La...??? Iswara jerk kot? Ingatkan jenis kaya giler yang dok obersi pakai M5 or sampai tak reti nak cakap bahasa bangsa sendiri ker. Eeeuwww.. Disgusting and stuuuupid !

I menyampah mereka tadi kerana;

1. Pasal berkahak dan meludah dekat tepi tempat makan. Da???? Tak reti nak respek orang lain ker? Dasar pengotor ! Eh Abang polis. Saya biasa jugak mengata bangsa sendirik, jangan tangkap saya pissshhh... *buat mata manja.

2. Kalau dah English tu tak berapa nak bagus, perlu ke nak cakap kuat-kuat? Apa yang dia cuba nak buktikan entah. Meluat. Dah la makan buah potong dalam toilet hancing. OMG. Pengotor tak agak-agak ok? Meludah sekian, dalam jamban hanceng pon selera nak makan?

Udah-udah. Malas nak cakap banyak. Ni nak meluah perasaan jerk. Pasal rasa sibet sangat mereka ni. Rasa meluat harus dikongsi bersama. Takot nanti jadik gatal satu badan. *Emos.

P/s: Agaknya macam tu la bangsa lain menyampah kalau dengar melayu sama melayu ber'speaking' di public. Tapi Melayu kalau bercakap omputey pon jarang la nak cakap kuat-kuat. Acaneh tuh?



Orang kata la kan? Limau bali dekat Perak baja dengan tahik babi. Semua tu kebun Cina. Kalau la betul, mereka memang jahat la kan? Memang sial la. Dah tau MUSLIM memang pantang dengan menda-menda haram ni, lagi buat muka toye jual dekat MUSLIM. NAJIS ok NAJIS? Tak reti ker? Diorang lain la. Bergelumang dengan BABI. Siap jadik peberet food lagi. Orang pengotor ni senang jerk nak tau, 1. Kalau pergi rumah dia, tengok toilet. 2. Apa yang dia makan. Paham?


Udah. Dari cerita meluat dah nak cakap pasal orang pengotor pulak lagi kan? Pempuan kalau dah masuk sesi meluahkan perasaan memang biasa meleret-leret macam ni. Ok. Memang dah layak jadik mak ni. Skill membebel dah mantap. Ok. Bye.

-EnD-

5 comments:

Naddy said...

hahahaha agak2 kalau i ludah kat sini kaksu bunuh i tak??ahahhahahaha =p


tapi mmg la...tak suka bila org ckp kuat2....mcm nk biar 1 malaysia dgr...huhhhh *emo*

Call me apples,call me dia.. said...

Hamoi2 berAPI maghah nampak?Sabo2 bawak bertendang..besa dah tu.

Berenti kat Sg.Perak eh?Yang nak masok ke parking ke bawah,masok ke dalam sikit?

adel said...

tak pulak diorang pakai baja tuh. adush. macam mana nak beza yek. ada bau ke?

edlidza said...

muahahhahahha sabar cik yaya... :P aduhaiiii .....

Chooyaya! said...

naddy : eh, jgn meludah di merata tempat. itu vandalisme. grrr grrr. orang ckp kuat ni suka nak tarik eprhatian roang. mmg bagus

apple dia : entah eh kt mana..tau tmpt tu kt perak jerk. hehe

adel : taktau la beza dia mcm mana. beli jerk kt orang emlayu yg jual senangc erita

edlidza : sabar sangat2 dah ni... hnsss hnsss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...