Monday, December 20, 2010

Rindu sangat budak ni taww.

I suka main ''sayang abang" dengan gf I. I jadik abang, gf jadik sayang. Tapi gf selalu tak serius, orang suruh panggil kiter abang, dia ludah tipu-tipu.

Orang suruh pegang peha time kiter drive, dia ketawa mengekek. Tak romentik langsung taw??


GF I yang tak romentik

Gf baru jek call, semata-mata nak bagitau yang dia dah nak tido. Harini jek dah 4 kali dia call. I tanya dia, kenapa call banyak-banyak kali, rindu ke? Dia kata tak langsung. Eleehh !! Ego konon. U memang taw, suka bagi I sedih.

Dia gelak, pastu kata I giler and terus letak telefon. Cis ! Tak sempat nak kata I love U. Mak, kiter rindu mak!!


-EnD-

4 comments:

Anonymous said...

su...suka tgk su dgn mak.kelakar tau...akak dah takde mak(tu yg sedih tu).dulu akak pun ala ala gonjol gak dgn mak.hmm...rindunya..kirim salam kat gf su tu...hehe..kak mas

kelakarama said...

alalala...comel je time gf akak ckp akak giler pehtu letak tepon.....

Lenny said...

hehehhe.. comelnyer percintaan ini..:D

Chooyaya! said...

kak mas : kak mas, lebih afdol kalau kirim tudung ker, sure mak lg gembira...

kelakarama : eh comel ker? rasa mcm annoying jer?

lenny : sangat ok? dan penuh dgn drama!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...