Thursday, March 8, 2012

Cuba Teka Ini Apa (^_^)

Salam satu Malaysia! Hari ni I nak kasik satu teka teki. Sapa yang dapat jawab dengan tepat, dia memang hebat dan master dalam acara makan-makan. So, check it out guys!



Nampak lazat kan? Apa menda ni?

Dah bye. Nak buat kerja.


-eNd-

8 comments:

bettyboops said...

kung pao chicken.. ayam masak dgn oyster sos n cili kering n kacang tak ingat nama..

errr.. cam tak betul jek..

Fida Ghazi said...

aku baca "Meaty Little Amphibians" tu..terus aku tuduh itu adelah katak..

wajar tak chooyaya??

nahar said...

amphibians? jgn cakap tu katak!

Liyanaroxx said...

Owh...nih nama dia "Dry Chili chicken with cashew nuts" or nama lain "kungpao chicken" btol ke idak kaksu?

p/s : nampak sgt haku hantu makan! 8-)

bettyboops said...

i take back my words..!!

kembang tekak i sue oiiiii..!!!

kung poa katak..!! wekwekwek..!!

Chooyaya! said...

Hahahahaha. Untuk makluman pakar pemakanan semua. Ini ialah Kung Pao Katak U oll's.... Nantikan entry berikutnya petang ni. Aku takkan nak kembang tekak sorang2. Mesti mao drag yang lain jugak. Choi...!!!

didi said...

Char Keow Teow

Chooyaya! said...

adalah dimaklumkan, gambar tersebut ialah katak masak kung pao. nampak lazat kan? uweeek!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...