Tuesday, September 18, 2012

Chicken Chop Yang Merapu

Assalamualaikum....

Skarang ni waktu tidur sangat la merapu. Dulu pukul semilan dah macam ada gam dekat mata, but sekarang ni pukul 3am mata masih lagi terkebil-kebil. Dan yang paling best, biological clock telah menyebabkan I terjaga at 6:30am everyday. Pastu lepas subuh dah tak dapat nak tidur dah. Syabas inspektor sahab!

Now I bersiaran langsung dari atas katil ditemani oleh dengkuran orkestra yang tersayang (kadang-kadang package ngigau siap - rasa nak tampar jer). Terkebil-kebil jer mata I tak boleh nak lelap. Oklah. Nak ambik Quran la baca. :D

Okbye.

Kepada yang masih menantikan entry Venice sila harap bersabar sebab roh pemalas ni bukan kira masa dia nak datang. Ikut suka hati dia jer. Skarang ni roh mengemas rumah pulak menjadi-jadi. Tapi Saz pulak bising tak kasik menyapu. Puas mengakalkan dia suruh panaskan enjin kereta for the sake of nak sapu sampah. Zup zap zup zap! Sepantas kilat mengemas bila dia keluar rumah sekejap. Apa yang bersepah pon taktau la. Saje. Sebab memang hobi menyapu sampah. Hahaha.

So far Saz dah sihat sikit. Tapi kena selalu pegi jumpa doctor for treatment and so on. Patot dia tak boleh discharge dari ward lagi, tapi kata dia kalau duduk spital lama-lama dia boleh mati. Sepesen jugak laki aku ni. Orang kalau masuk drip makin sihat, yg dia pulak jadi terbalik. Makin panas badan. Pelik kan?

Oklah. Sambung lain kali. Kiter sudahi entry merapu dengan gambar chicken chop. Taktau la apa kena-mengena dengan entry ni, tapi aku feduli apa. Hew hew hew.

-eNd-

Chicken chop yang serba humble.... Awww!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...