Friday, October 12, 2012

Happy Birthday Bubu Momot Yang Menandung!

Assalamualaikum sayang sayang semua!!!

Happy Birthday To Me :)

Tahun ni dah takder drama kejar-mengejar mencarik kek tersembunyi macam tahun-tahun lepas sebab dah tak selamat kot? Ni ha. Ada 'orang' dalam perut ni. Mana boleh nak lari-lari dah. Hehe. Teringat kisah tahun lepas macam mana bila Sazli dengan muka kesian and serba salah bila I tanya mana kek I.... Dia punya stressed sampai beli kek bodo jer dekat kedai runcit dekat bawah apartment I duduk ni. Haha. Full strory dekat sini.

Kisahnya dia tak belikan kek macam biasa sebab esoknya dekat office dia dah pakat dengan Sarah, Huda and Intan untuk buat surprise. Klik sini untuk mengimbau kembali drama air mata I dalam bilik meeting. Heeeeeee....

Sazli tanya Huda, apa kek yang I suka. So Huda memang tau I suka RV and cupcake ciptaan terbaru Huda! Nanti next time I share eh? Kad tu... Grrrrrr.... Tak sabar nak bukak. Tapi kata Sazli, kena tunggu sampai pukul 12.00am. Ok. Baiklah! TQ Kayang, still ada jugak cake dengan kad. Padahal masa birthday dia tahun ni, I tak bagi apa pun sebab masa tu sebok bersuka-ria dekat Europe T____T

Ni la dia advance birthday prezen yang dah diberi sebulan awal. Kes I dah tak sabar-sabar sangat. Haha. Sazli still buat surprise. Letak atas katil molek-molek siap ada monyet gemok. Aaaaaa. Suka!!! Balik kerja, masuk bilik tengok ada S3 atas katil. Heeeeee....
Now tengah counting time nak tunggu midnite. Mata dah kelat. Tapi gigih jegak tu nak tunggu pukul doblas malam. Mengada sangat kan? :D 

-EnD-


16 comments:

Anonymous said...

Salam Perkenalan, first time komen. Akak suka baca blog U ni. Kelakor. Bahasa sempoi aje. Patut la geng sama Elly in Wonderland. Dia pun klakor gak kalo menulis. Maknaya tak de cover2 bahasa tu (i suka suka)ada blogger tu buat-buat bahasa elok aje kat Blognya . For me buat apa nak berpura2 kan. Kita kena jadi diri kita sendiri. Teruskan menulis ya Bubu Momot (nama manjer suami kasi yek).

aishah jamrek said...

hepi besday tuan blog! ;)

Noorshella Jaapar said...

HEPI BDAY KAK SU, SEMOGA PANJANG UMUR, MURAH REZEKI, BAHAGIA SEPANJANG HAYAT N NTI BILA BERSALIN SEMUANYA BERJALAN LANCAR, AMINNNNNNN.

Chooyaya! said...

Akak anon : Tq akak.... I take it as a compliment. Hehe. Betambah kembang dah ni. Hehe. From : Bubu Momot

Chooyaya! said...

Aishah : Tq tuan tukang komen!

Chooyaya! said...

Norshella : Amin....... Tq wish kaksu.... :)

Chooyaya! said...

Ina khairina : Happy Birthday Bubu Momot yang menandom! Semoga selamat semuanya nanti yer? X sabar nak tunggu bb Bubu Momot.

Ina : Cowie.... kaksu accidentally terdelete komen. AaAaa bodo la telefon ni. Huhuu. Tq dear sbb wish. Semoga baby bubu momot omel taw?

Chooyaya! said...

Liyanaroxx : kak su shayang macam gojes mummy to be...

HAPPY BIRTHDAY lovely sis

Semoga panjang umur murah rezeki dapat anak2 comel sihat gorjes handsome macam kaksu Dan abg saz. Ngeeeee

Mana : Cowie dear. Kaksu terdelete jgk komen sebab jari gemok ni punya salah. Tertekan delete instead of publish. Anyway.... Tq for you kind wish.... harap semua yg didoa menjadik kenyataan. Ameeen.....

eda said...

kasuuu !! jgn delete tau comment neh , hati hati jari demok hehehe
nak wish lagi even kat IG dh wish kot huhu , hepy besday kasu momot ... all the best in your life .. mkn sushi mkn kek mkn pavlova ingat eda heheh .. all the best for bersalin nt .. doa byk2 kay ! daaaaaaaaa...

Ina Khairina said...

alaaaa nak majuk la mcm ni...seb baik bubu momot menamdom,kita majuk separuh je la...x sampai hati nak majuk penuh

Cinta Misteri said...

Wahhh.... galaxy S3 tue...untunglaaaaa.... :)

Chooyaya! said...

Eda : tenkiu.. wish byk Kali pong xpe. Perasan sikit kaksu... hehe. Eda tu kalo mkn durian pancake ingat la dkt kasu eh?

Chooyaya! said...

Ina khairina : yayyyyyy! Naseb baik tak masuk ngan Bubu momot..... nah coklat!

Chooyaya! said...

Cinta misterI : kalo dpt s3 package dengan iPad sekali mesti lg untung. Hehe.

Naddy said...

comelnya kawn2 die..hehehe kaksu nmpk sgt glowing...mcm sgt manis...ibu menandung yg comel =)

Chooyaya! said...

naddy : tq diha mucuk!!!! dah simpan duit ker untuk bagi hadiah kat baby kaksu? (boleh eh mcm ni?) haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...