Friday, April 5, 2013

Majlis Cukur Jambul. Checklist?


Assalamualaikum...

Sekarang ni betul jer rasa macam Mak pengantin pasalnya Insya-Allah kiter nak buat Majlis Cukur Misai Jambul untuk Incik Shein Iskandar next month. Aqiqah Shein, MakTok dia dah buatkan kat Mekah masa dia pergi Mekah buat umrah haritu. Tenkiu Mak Tok!

I sebok la google pelamin bagai. Macam kan si Shein ni kan kawen sangat dah.. Calculator sentiasa dekat tangan. Haha. Macam ni la golongan marhaen kan? Selagi boleh jimat, kiter jimat. Taknak aku pergi kerja hujung bulan depan pakai sependa jer macam Huda (kalau dia jual durian crepe RM10 sepeket. Haha)

So sekarang ni I masih dalam tempoh nak survey dulu. Pelamin dah ada. Catering, door gift, candy booth, photo booth etc kalau ada yang best sila lah share information eh? Kot ada menda lain yang I tertinggal or ada menda lain yang best kena buat masa cukur jambul sila la share. Jangan malu jangan segan. I wont bite.

Kerjasama yang diberikan amatlah dihargai.

Sekian,

Yang Benar
Mak Pengantin

-EnD-


Pengantin

5 comments:

adda syuhada said...

comelnya dia..

.::cik lin::. said...

tak sabar nak tgk pengantin a.k.a abg shein oakai baju tomei + ensem sambil didukung oleh mama n papa..hehehehe jgn lupe jemput tau kak sue

Mimy Hamid said...

aku nak share candy buffeet kawan aku ko leh consider sbb nice..masa besday fayel aku tempah dia...awesome..nama fb dia semanis kaseh....cer cari eh.price pun leh runcing..good service

Anonymous said...

So cute la shein!! Ensem!! Salam su puan nana here..ehh nk tumpang tnya la..shein minum susu apa skang?? N camne u ajar dia minum pakai botol?? Senang x?? Me ngah ajar son ni..bukan son yg minum tp sinki umah yg minum sudahnye!! Huhu

khairierahman said...

comelnya baby

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...