Thursday, April 4, 2013

Maltesers Cake & Durian Pancake Off Season

Assalamualaikum!

Mai mai mai mai ghapat. Mai adik mai akak...  Nak jual kasik habis je ni.. Mai mai mai. Kek Maltesers terbaru dari Huda. MENYESAL kalau tak makan. Sedap giler!

Kek layered perisa horlics topping with choc ganache dengan coklat maltesers carik pasal demok bulat keliling kek. Kata Huda ini untuk kasik I rasa jer, kalau version jual dia letak padat-padat lagi ceklat maltesers ni. Perghh!! Memang sedap! Kalau tak caya tanya ngan Kak Yus! Kan Kak Yus? Sedap kan? Berebut makan kek ni macam ikan piranha tadi dengan piranha-piranha dekat opis ni. U know who u are. LOL!

Harga untuk size 5 inch ni RM70.00. Pastu kalau sesaper yang nak durian crepe yang dah off season pon boleh order dengan Huda jugak. Tapi harga sudah up RM2 menjadikkanya RM12.00 sebab kan durian dah takder musim. Kalau tadek musim harga dah jadik mahal. Kalau letak harga sepuluh ringgit nanti Huda delivery kek pakai sependa jer la. Sebab tak cukup modal nak beli durian jual habes harta benda. Haha.

OK? Jangan lupa. Sekian iklan makan harini. Kepada Mysara tenkiu sebab memperkenalkan keek pada I. Kalau nak follow and muntah darah tengok aku baca berita lepas ni jangan lupa follow surayasulatin. Mati la. Nak jadik pembaca berita tak kesampaian sanggup sign up account keek. Haha. Bodo nih!

-EnD-


Maltesers Cake sexy yaw!

7 comments:

chanellove said...

wahhhhhhhhh my old time fav choc! maltesersssss!

kak su, send me someeee!! hahaha

Anonymous said...

Assalamualaikum....bangga gila...(eh jup tgk kain tetiba ketat...kembeng...kembeng) ada mention nama titer yg x glamor ni dlm blog.
Mabeles...sehingga jilat tapaware lor....
Sila ode kek yg kesedapan ini.
X kiro dh achik BP naik...janji sodap.

Tq adik manis sue.....
Tq huda....dpt mkn kek sedap....tanpa share ngn sesapa!
Kak Yus....with love

Anonymous said...

Hai...Mcm mn nak order??sdpnyer....

Chooyaya! said...

chanellove : mintak maaf. semuaaaaaaa dah habes dalam sekelip mata. heeeee

Chooyaya! said...

kakyus : kakyussssssss!! sedap kan kek maltesers tu. sazli sungguh2 makan.

Chooyaya! said...

hi anon. kalau nak order. search nurhuda samsudin kt fb. add dia kat sana. pastu bgtau. 'i blog reader suraya yg cantik' pastu dpt discount rm5. haha. tipu jer.

eda said...

hahahahahahaha spenda pun spendaa laaa ... eee geramm laaa ngn kasu nehh .. nak cubit2 je hahaha ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...