Friday, May 3, 2013

Shein, Remote Control Dan Nangka

Assalamualaikum.

Shein kan, dia suka betul tengok remote control. Taktau la kenapa yang best sangat entah pasal remote control. Dari dia baby lagi sampai la sekarang dah tak baby dah sangat. Menetek pon takder der kaki nak statik sopan kepit telur macam dulu.

Skarang kalau tak dapat nak menendang memang tak puas hati. Kekadang mulut menetek, badan dah tunggang langgang berpusing macam haper jer Shein ni taw? Tangan pulak kalau tak dapat korek mulut, mata hidung Mama memang tak puas hati tapi saat yang paling best ialah waktu pagi sebab Shein kan, dia bau macam Nangka. Ira pulak kata Shein bau Sushi. Boleh?

Ok dah. Tu jer nak citer. Alang kepalang aku nak cepat ni. Jap lagi nak pergi Ampang Park. Amek baju dekat Faeish (Salikin Sidek). Baju untuk Majlis Cukur Jambul Shein. Macam baju nak bertunang pon ada. Naseb ko la Shein. Mama kan tanak kalah nanti WALAUPUN itu Majlis Shein. Tapi aku peduli aper? Harharhar.

-EnD-


Keturunan jawa memang muka lebar-lebar. Maka jatuh dekat Shein. Terus dah nak sama besar dengan Mama dah. Haha. Sheinnnnnnnnnnnnnnn hidung tu hidung tu. Tapayah nak kembang sangat.

7 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hahaa.. besar nanti Shein baca mesti merah2 muka apa yg mama dia tulis ni. bau nangka?? sushi? hahaa.. kesian Shein. tapi hensem jugok !

rina_mazlan said...

Comel... ei geram. Kalau dapat ni... pok pok pok pipi dia...

rina_mazlan said...

Comel... ei geram. Kalau dapat ni... pok pok pok pipi dia...

eda said...

haduiii .. pasneh kalau pandang nangka je teringt sheinnn ... abesss abesss abesss ....

Chooyaya! said...

mrs yana ; mestis hein kata, ni mama ker ni yang tulis ni. pastu masukkan kepala dalam baldi sebab malu

Chooyaya! said...

rina mazlan : heeeeeeeeee. segan ah awak selalu puji anak titew omel *ngada kan?

Chooyaya! said...

eda : kalau tingat shein selalu bak duit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...