Tuesday, October 1, 2013

Wedding Fouziah Gous

Assalamualaikum.

Bila datang mood malas nak update blog, cengginilah. M A L A S melantun-lantun. Anyway, I nak share gambar masa wedding Poja (Fouziah Gous) Malam kelmarin dekat JW Marriot Putrajaya. Wedding theme is alam fantasi. Makan sedap. Pelamin deco cantik, semua pon best.  First time I makan lauk kenduri berlaukkan sambal tumis telur rebus. Sedap nak mampos hoi!

Baju Poja pon cantik Ya Amat macam princess. Masa dia jalan kat tengah-tengah dewan tu I nampak dia lambai-lambai ala-ala princess pastu kata Saz, Poja ni memang kaki berangan. Hahaha. Tengok la tu kemain senyum. Dah nama pon pengantin, mesti la kena senyum kan?

I bawak Shein. Time selawat tu dia jaga, pastu Sazli dukung dia. Tadek la dia ngamok ke apa. Cool jer I tengok dia. Cuma dah lama-lama dia jadik bosan. Dah la nak berdukung dengan I jer. Taktau mak engkau ni baju dah kembang setaman siap sanggul dah tercabut-cabut bagai. Hesh Shein ni! Tak boleh la Mama nak belagak solo sekejap. Kan?

I duduk semeja dengan Dynaz and PA dia pastu ada 2 3 orang lagi. Ada director, Scrip writer and ada producer. Dorang dok usya-usya Shein dah lama. Bila majlis dah selesai semua pakat serbu Shein. Kak Mimie tu kata, 'Shein, nak berlakon tak?' Pastu Mama Shein yang jawab. Nakkkkkkkkkk!!! Hahahaha. Boleh?

Okla. Tu jer nak share. Bye
(Macam gampang kan ending?) Haha

-EnD-

Baju Time Square. Mekap by Kak Anis. Tu tengok al sanggul dah huru-hara. Bensi. Sebab gemok. 

 

Beautiful Dynas. Dah la baik. Cantik. Peramah. Package.


Tengok si Shein menyentan. GERAM!

 

Dengan Sha-Farhana, Dynaz and Mimie. 

4 comments:

Mimy Hamid said...

sha farhana bini bell kawan setaman aku ok...hehehe

Anonymous said...

Assalam, rasanya kalo bubu x buat sanggul lagi omell bangat. ABTO

NeenaAnuar said...

oh kalau lah kite dah kenal before kite pergi wedding pooja... rasanya mesti kite dah berSelfie together-gather.. anyway, nice to know you thru blogging world dear! :)

Anonymous said...

Salute u kak. Selalu jek i tgk u pg event artis, tapi tade jakun as orang atas ni.. And nanti meati dia bg jawapan, dr u ade ke? Meh i jawab siap2, mestilah ade. Tapi tak pahm y nak excited gila macam entry org atas ni... Haih. Artis jek kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...