Friday, July 4, 2014

Kambing Bbq Sedap di DPF

Assalamualaikum

Kesian sangat dekat I, pagi ni lepas nap lepas sahur sebelum tunggu pukul 6.15am nak siap pergi kerja, mata I bengkak balik la kelopak dia. Kali ni lebih horror lagi dari yang kena first time dulu. Rasanya semalam tadek pulak intai sapa-sapa mandi. Sebab biasa orang cakap kalau ketumbit sebab intai orang mandi kan?

I agak ni mesti sebab apam balik yang I makan masa berbuka semalam dekat Menara Felda. I Saspek I allergic kacang la. Tapi kalau allergic mesti dedua belah mata kan? Ni sebelah je. Ke sebab last time dapat ubat Antibiotik I tak makan sampai habes? Dah tu acane ni? Jap lagi kalau pergi klinik mesti dapat ubat titis takpon kena makan ubat bengkak mata so kena bukak puasa la kan? Heeee.

Takpe. We will see apa doktor cakap nanti. Untuk sementara waktu boleh layan Sheindong layan Upin Ipin sampai muntah. Lepas tu baru pergi klinik. Anyway, semalam I dapat jemputan berbuka dekat Menara Felda and I dengan Intan dah buat drama dekat stall apam balik. Tu nanti kiter citer kemudian la. Isnin depan. Sementara waktu, untuk carik pasal dengan semua orang, I nak share signature dish Dewan Perdana Felda. Kambeng Bbq! Perghhhh sedap membunuh! Kata Abang Chef debab, semalam 14 ekor settle. Gile la.

Sapa-sapa yang suka kambeng wajib try kambeng bbq dekat sini. Walaupon barisan panjang giler and dah beratur sejam tapi kena redha and jangan mengalah/merajuk bila turn kiter lagi seorang je kat depan sebab ada makcik tak q main redah je ambik and tak fikir kiter yang dah sejam beratur ni. Eh tu aku. Kbye.

-EnD-


Kambeng Bbq at Dewan Perdana Felda. SUPERBLY DELICIOUS!

4 comments:

Nass Yusof said...

OMG that looks so gooood!!!!!!!

Btw, I tengok from my blog stats that most of my blog views come from your blog! Thanks babe! lol!!!!

www.nassycism.com

Haris Zuhaina said...

AS Salam Sue
Kmi kalu makan kambing mmg akan bengkak2 muaka-cam resdung tahap gaban

Chooyaya! said...

Nass : nass! happy ramadhan to u and paan. first time celebrate eid mubarak as a hubby and wife kan? kirim salam paan. hugs!

Chooyaya! said...

haris zuhaina : allergic kat kambeng ke apa? ghuginyaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...