Thursday, September 25, 2014

Potrait By Nizam (Part II)

Assalamualaikum.

Last time I ada update pasal Portrait By Nizam kan? So ni I nak update pasal gambar I and Shein yang Nizam dah lukiskan. I suka giler. Suka sebab cantik dan FREE. Hahahha. Kata Nizam dia bagi free sebab Kaksu dah bagi dia customer sampai dia rasa tak cukup tangan nak buat. Yayyyy tengkiu for those yang support bisnes budak baik ni. I teringin nak share dekat sini semua portrait tu tapi takot pulak dorang tak selesa sebab hilang privacy. (Amboi kemain memasing macam artis).




Pada semua yang berminat nak suruh Nizam lukiskan gambar korang, korang masih boleh berbuat demikian (ayat buku teks terus). Clik sini untuk follow Instagram Nizam or WhatsApp : 019-2943261 and wechat ID : nizamyau91. If nak check harga boleh check previous entry dekat sini. Paham? Ingat kata kunci untuk dapat discount tak? Kalau ingat bagus. Give me five!

-EnD-

4 comments:

Ayu sukatiakula said...

lawa tapi macam hilang taring la yg mahal tu

eda said...

kasu , dlm gambo yg nizam lukis tu nmpak rambut kasu terkeluar ... real sgt ... rambut je la hehehe e

Chooyaya! said...

ayu sukatila : ada tp tak berapa tajam sgt

Chooyaya! said...

eda : jadiklaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...