Thursday, September 25, 2014

Sapa nak beli Medela Swing Pre-Love MURAH angkat tangan!

Assalamualaikum.

Sapa pengguna Medela tau la macam mana dia punya performance kan? I pon guna jugak Medela. Jenis Swing. Memang best sebab dia tak bising, pastu ringan. Letak dalam bag biasa macam paper bag or handbag pon boleh. Tadek hal. Dia bukan yang jenis bateri berat kena letak dalam beg sandang tu. So senang kerja. Yang penting ringan and tak makan space. I dulu pon letak dalam handbag je.  Senang nak pam tetek time pergi shopping ke apa. Cool nak mampos.

So I ada this one set of Medela Swing to let go (Pre-love). Sebenarnya Sarah punya tetiba mengaku I punya plak. Hahaha. Dia beli tahun 2012. Wayar, corong, valve, botol kecik semua new set siap dengan cooler bag.  Harga dia RM400.00 jer nok. For further information nak tanya pasal breast pump ni or nak gambar boleh terus WhatsApp Sarah sendiri. 019-9324078.


 Medela Swing


OK? Jangan nak berkenalan or jual insurance or nak promote package pelangsingan badan atau suruh dia register gym dekat Fitness First pulak. I marah nanti.

-EnD-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...