Monday, October 13, 2014

Teaser : Legoland

Assalamualaikum...

Tak sabarnya nak share dengan nkorang pasal I punya trip dekat Legoland kali ni (Legoland je pon. Haha).. Tunggu esok lusa tulat eh? Nanti I share tips macam mana nak pergi Legoland dengan nilai yg berbaloi-baloi dari hotel booking, ticket, makan and semua-semua base on my experience this time dengan syarat nak uweeeett. Hahahahha.

Shein kan? Dia memang overshadow I ok? Macamkan trip ni untuk birthday dia. Suka giler dia dekat sini. Happy sangat tengok warna warni toys everywhere sampai 3 hari ni nak bagi dia makan tahap kena pegang kaki tangan sumbat makanan dalam mulut. Malam ngigau ketawa-ketawa sebab happy sangat. Kompem 8 kali I akan bawak Shein datang sini lagi. But this time kena tunggu la dia at least 4 tahun supaya dia dapat main semua permainan dekat sini.

Kingdom suite room. Luas. Feelin' like at home. Ada king size bed + 2 katil double decker and pop up muat untuk 7 person/room

Sheindong is the happiest person on earth!

Thank you Bapak, Mak and Sazli for this trip. Dapat plak singgah JPO lagilah best. Tapi kan I rasa macam lepas ni nak pergi JPO lagi la sebab Baby Gap seluar baju sehelai RM30 lepas tu La Senza punya bra RM99 3 helai Ya Allah kegilaan apakah ini? Bestla ongjohor dapat beli bra murah hari-hari duduk kat rumah time cuti balik kampung atau pergi cop buah kat ladang kelapa sawit pon boleh pakai La Senza siap sependa ropol sebab sapa suruh murah sangat kan?

Good bye grandma panties! Haha.

-eNd-


3 comments:

shura shushi said...

Eh i pun baru buat entry mengenai Legoland :))

Haris Zuhaina said...

As Salam Sue
Happy born day na...
Al-Fatihah for you
Semoga u selamat, berjaya & bahagia di dunia dan akhirat...
*Kami klu bday, mst teringat keperitan mak kami masa meneran...

Chooyaya! said...

Shura Shushi : tapi u tulis sikit jerrrrrrrrrrrrrr

Haris Zuhaina : tq cek, aminnnnnnn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...