Wednesday, December 17, 2014

Keropok Lekor Asli Terengganu Yang Di Jamin SEDAP

Assalamualaikum

Baru-baru ni I berkesempatan rasa keropok lekor goreng dan keropok lekor rebus yang sedaaaaaap. Keropok sedap, kuah pencicah pon sedap. Rich dengan rasa ikan. Tadek la banyak rasa tepung je macam kebanyakan yang dijual di pasar-pasar malam. Kuah dia rasa pedas-pedas manis. Memang sesuai dengan citarasa I. Kalau keropok sedap, kuah cicah tak sedap pon tak syok jugak kan? Yang ni InsyaAllah dedua pon sedap. Keropok lekor ni is among the best yang I pernah rasa.

Taknak cakap banyak, kat bawah ni I sertakan particular pasal keropok lekor ni kot-kot ada yang nak rasa jugak, also peluang menambah pendapatn kepada yang berminat nak jadik agent. Keropok lekor ni dibawakan khas direct dari Terengganu ke tempat anda. Sebab keropok lekor ni sedap so I rasa, memang confirm akan dapat repeat order dari customer. Korang memang kena rasa. Sebab nak proof kat sini tak boleh. Dah kalau I cakap sedap tu memang sedap la maknanya. Jangan risau ok? Bab makan kan I sifu? Hehe.

Nama tauke keropok lekor ni Zakiah. Korang boleh contact dia sendiri. Hp number 0173567632. Ada delivery dekat beberapa tempat seperti Gombak, Taman Cemerlang berdekatan Taman Melati dan Stesyen LRT Putra. Kalau nak delivery kat tempat lain, korang boleh berhubung terus dengan Zakiah. Kang I memandai kata boleh delivery dekat Perlis takot kena penampar buaya dek Zakiah ni kang. Haha.


Keropok Lekor Rebus 
25 batang (RM8.00)


Keropok Lekor Goreng Tanpa Rebus
20 batang (RM8.00)


Boleh jugak dibuat sebagai buah tangan pada sedara mara yang nak buat kenduri ke. Kan?


Bahan-Bahang dalam keropok lekor

Pesanan daripada Zakiah, Sama-samalah kiter support produk Bumiputera yer? BAIKLAH. Kbye.

-eNd-


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...