Wednesday, December 17, 2014

Rawatan Laser Paling Murah Hanya di IdealystClinic

Assalamualaikum..

Sapa yang follow IG I mesti perasan yang recently I ada pergi satu Aesthetic Clinic dekat Neo Damansara with Ellis. IdealystClinic nama klinik tu. Own by Dr. Aidil and his partner. Clinic ni ialah one stop beauty center clinic yang ada offer treatment kecantikan dari nak kurus, nak gebu, nak putih, nak cantik, nak debab etc dari hujung rambut ke hujung kaki. Semua pon ada. Mak Bapak je yang tadek. Haha. Bagitau je pada IdealystClinic team apa korang punya masalah kecantikan, InsyaAllah ada jalan penyelesaian. 

Tapi jangan la mintak uwet pulak. I tunjal nanti.

Call clinic, buat appointment and datang. Consultation is free. Jangan risau bab harga sebab motto clinic ni ialah #confirmmampu. Haha. Bongok je motto. Yerla, usually kan yang datang klinik kecantikan ni dari golongan artis dan orang-orang kaya jer. Tadek RM2,000 dalam tangan tak payah la datang tapi yang ni InsyaAllah memang korang mampu.

If nak tengok apa rawatan yang IdealystClinic ni offer korang boleh follow Instagram dorang dekat sini dulu. Study la serba sedikit and lepas tu decide kemudian apa yang nkorang nak buat. Consultation is by appointment jer tau? So jangan pulak korang redah je walk-in. Nanti tak dapat jumpa Dr. Aidil pahadan muhuker. Dah la dia hensem. Jangan menyesal Cik Salmah!


Ellis, Dr. Aidil and Siti Nurhaliza

Ok. Now berita baik kepada sesiapa yang ada masalah jerawat/parut jerawat/tona kulit tak sekata/kulit kusam sebab IdealystClinic ada buat offer hujung tahun yang sangat la hebat, MURAH NAK MAMPOS. Harga asal Laser Treatment ni korang boleh Google sendiri la. Nak tulis pon tak sampai hati but now, All Laser Treatment  is only RM399 tapi valid only for this month (December).


 idealystclinic As we've promised, in December we are being generous that we are throwing special rate for our services.



All Laser Treatment (Acne Scar Resurfacing & Carbon Peel Facial) is RM 399 per session!!! + Free Idealyst Gentle Skin Care!! This Special Rate only valid when you Purchase this December 2014. 



HOW TO BOOK?? 1. ONLY VIA WALK IN TO CLINIC. 
2. BOOK YOUR SLOT FOR TREATMENT
3. DO THE TREATMENT AT YOUR CONVENIENCE TIME
4. TERMS AND CONDITIONS APPLY

So, grab this deal!! NO NEED TO BOOK FOR AN APPOINTMENT. •JUST WALK IN•

All inquiries will be answered in clinic. No phone calls, text or email. This price is fixed for the month of December 2014 only!

Promotion ni korang buy now and do treatment later. Pon takpe. Datang clinic, buat payment and set an appointment bila-bila yang korang free sepanjang tahun depan. Kata la nak kawen bulan 7 lepas tu nak buat treatment bulan 5, pon boleh. Treatment sepanjang tahun 2015. Yang penting kena cop dulu harga RM399.00 ni.

I kan, masa first time datang sini terus rasa bergenang-genang je air mata. Rasa macam yeah, now semua masalah kecantikan ada penyelesaiannya. Tak terjangkau dek akal. Technology perubatan kecantikan sekarang memang sangat maju. Non surgical treatment untuk slimkan muka pon ada. Susah la nak cerita hebat dia tu macam mana. Senang cerita, macam ada sinar dihujung jalan untuk semuaaaaaaaaaaa masalah kecantikan. 

Percayalaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Kasihmu lamaaaa tersulam... Eh. Ternyanyi pulak. 

Btw, check out gambar dekat bawah ni. Masalah jerawat yang boleh tahan la seramnya. Tapi selepas mendapatkan rawatan yang disarankan Al-hamdulillah kulit elok balik. Bila kulit cantik, tahap keyakinan kiter akan lebih bagus. Dulu jalan pon menunduk je sekarang jalan pun pakai lubang idung. Eh. Tu dah macam bongkak pulak. Haha. Untuk parut jerawat yang dalam serta berparut and chicken pox pon boleh hilang. Magik kan?


Amazing.

Kat sini pon ramai artis datang. Emma Maembong, Julia Ziegler, Fahrin Ahmad, Tasha Shilla, Penyampai-penyampai Hot FM, Suraya Sulatin. Eh? Okbye, Haha. Ingat pesan I, jangan risau pasal harga sebab CONFIRM mampu milik sangat-sangat. Sesambil buat rawatan, sesambil bantu business orang Melayu kan? Dah la clinic best. Ada surau, waiting room ada tv and sofa. Nak tido pon boleh. Bagus sangat.

Alamat IdealystClinic
A-2-03, Neo Damansara, PJ 
Monday to Saturday. 10 am - 7pm. 
Consultation ONLY by appointment 
Call 03-7731 4891 /011 3223 9849

-eNd-

23 comments:

eda said...

laaaa bila kasu pegi , dekat je neh ngn eda ...
hohohoho

Chooyaya! said...

eda : so bilanya nak jmpa kaksu ni?

Dr.Aidil Azry said...

Tq Ms.Sue yg #gojesmaut ..nnt i belanja nasi kukus naaaa

Dr.Aidil Azry said...

Tqvm Ms Sue yg #gojesmaut

Shahrul Andalas said...

Berapa cost untuk Buang xhanthelasma Di dua belah mata

Santy Daisy said...

Boleh warranty ke kalau xdpt result yg owhsemm?

Vista Impian said...

betul.. teknologi skrg ni.. i pun teruja tgk my friend, dulu muka berjerawat, then dia g Klinik Ku kat Wangsa Maju, sekarang kulit dia dah cantik. Masa tu dia student, boleh buat rawatan..maksudnya harga affordable la kan

Anis Sunaiza said...

Salam saya nak tanya apa nama klinik tu?

Fyna Hyshamm said...

Agak2 kalau nk hilangkan parut gatal2 kat 2 belah kaki brp byk sesi kena ikot? Parut sbb kulit ni sensitiff sangat.. ��

Chooyaya! said...

Fyna : Min 5 session at 2 week interval. Estimated cost +/- RM1k for both leg. need to see u personally for full confirmation. (jawapan dr aidil)

Chooyaya! said...

anis sunaiza : idealyst clinic

norhidayah aris said...

Dr aidil..tahun ni ada rm399 untuk rawatan laser lg x?i dah 3x buat rawatan kat clinic u..tp masih belum berkesempatan snap pic ngn doc..huh

ves said...

Nk tnye, utk rawatan parut lekuk jerawat how much per session? I nk pgi buat treatment muka tpi tkut mahal xmmpu.. Ad 1k je duit sy for this time.. Hurm..

niki28fy said...

hye miss..brape harga normal price per session utk treatment parut jerawat? dh google tp x jumpa. :)

sarah pusinkk said...

kalau parut untuk kaki,bekas excident and gatal2 yand dh berpuluh tahun boleh hilang ke? anggaran berapa kos?

Santy Daisy said...

Saya dah buat CO2 2x pakej lepas tu continue Carbon Peel 3x xda kesan. Sekarang muka saya nampak lebih gelap dari sebelum buat lazer. Habis duit xapa, tp kesan tu X ADA..

Yatie Rashid said...

De treatment or ubat untuk cerahkan bibir yang hitam tak?

Yatie Rashid said...

De treatment or ubat untuk cerahkan bibir yang hitam tak?

Evarin.closet said...

Dah cuba idealist royal glow.. Best.. Nanti restok nak beli di 11street pulak..

Evarin.closet said...

Dah try idealist royal glow jugak.. Best.. Nanti restok nak beli di 11street.. Berbaloi..

CeIO15 15.2016 said...

Nak tanya kalau kedua-dua kaki banyak parut kesan2 luka dan gatal...kalau nak hilangkan semua parut2 ni berapa anggaran kos dia ye? Dan berapa lama tempoh masa rawatan dari mula sampai akhir?

CeIO15 15.2016 said...

Kesan luka2 dan parut2 lama yg dah berpuluh tahun kat kedua belah kaki bole hilangkan tak? Berapa anggaran kos rawatan? Dan berapa lama tempoh rawatan dia?

CeIO15 15.2016 said...

Nak tanya kalau kedua-dua kaki banyak parut kesan2 luka dan gatal...kalau nak hilangkan semua parut2 ni berapa anggaran kos dia ye? Dan berapa lama tempoh masa rawatan dari mula sampai akhir?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...