Tuesday, March 24, 2015

FREE REVIEW AT CHOOYAYA'S IG

Assalamualaikum..

Sebagai tanda penghargaan pada readers Chooyaya Secret Garden yang banyak memberi sokongan pada I selama ni (cecece) sampai dapat blog hit lebih kurang dalam 3,200,000 klik sehingga harini dan view sehari lebih kurang 8,000 – 12,000/day so I nak buat slot FREE REVIEW dekat IG I **with term and condition apply untuk bulan ni. Kira macam one month promotion la. Promotion valid from 24 Mac to 24 April only. Ehem-ehem.



Syarat-syarat Package A

  • Products to be supplied by brand [maknanya ada barang, I review ler]
  • Barang tu tak kisah la apapa with no minimal price of item. Kalo barang RM1.00 pon I ambik jugak. Dari botol susu, baju-bajan, pack-food macam sambal or rendang frozen, kambeng, ketua kampong, basikal segala mala tok nenek I terima dengan hati yang terbuka. Gitu. Konsep dia, asalkan boleh pos barang tu dekat I, I ambik. No COD ok?
  • Bila I dah post dalam IG dengan #reviewbychooyaya, any seller yang ambik review dengan I kena repost dekat your IG as well sebab after sebulan I akan delete semua gambar tu.


Syarat-Syarat Package B (Macam bagus je. Haha)

  • Kalau iklan perkhidmatan pulak I ambik review but with very minimal charge (RM50/review at IG). Minimal charge ni bukan apa, kira macam token and appreciation pada I. Sian I berpenat-lelah didalam arena penulisan blog selama ni kan? Kasihanilah diri I ini. I need new handbag. Haha. Bongok.
  • Perkhidmatan tu termasuklah photographer, butik pengantin, event, candy buffet, salon, kedai makan, nak jual barang pre-love etc semua pon boleh.
  • Yang ni I bagi special sikit. Review at IG AND 1 entry at blog tapi text buat sendiri and 1 gambar sahaja. So information kena la padat, ringkas dan tepat with korang punya link of Sosial Media Account mcam FB, Instagram or Twitter.
  • Yang ni also need to repost with #reviewbychooyaya sebab after sebulan I akan delete dekat my IG
  • PALING BEST is I akan letak link dekat sidebar I and leave that for 1 year. So sapa-sapa yang nak cek review promotion I ni klik je dekat sidebar lepas tu zaaaaaappppp keluar semua. Berbaloi sangat kan?
OR. Kalau korang rasa Package A tu tak berbaloi sebab barang yang nak diiklankan tu mahal harganya korang boleh amek Package B. Tadek hal.

Syarat ni sama je I apply pada SEMUA orang sebab I nak berlaku adil. So kalau berminat sila email pada I, [surayasulatin@gmail.com] dengan tajuk KITER NAK FREE REVIEW DEKAT IG. Jap I gelak sampai meleleh air mata ni. Sapa ni bagi tajuk ‘Kiter nak free review dekat IG Blogger Jelita Kaksu’. HAHAHAHAHAHHAHA mampos! Mati la. Email I sebab I nak bagi number henpon dengan alamat.

So udah. Email je. Jangan banyak cakap. MANA NAK DAPAT REVIEW RM50.00/entry dekat Blog yang hit min 8,000k view sehari? Hanya di CHOOYAYA SECRET GARDEN (Kemain marketkan diri) Kah kah kah. Klik sini untuk follow my IG.

-eNd-

2 comments:

Illy Ariffin said...

sokongan padu :P macam ni la senang.. siap bagi free review lagi.. mana nak cari, dahbaik tersangat dah tu :)

doll said...

owh retis rupanye..jap ai follow you..
(hahaha..baru nak berkecimpung dlm IG dan follow orang ler...)
terbaekkk Sue punye promotion!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...