Monday, March 16, 2015

Homemade Cookies Mak Andak. Sedap dan Murah. Hanya RM15.00 sebalang!

Assalamualaikum..

Berita baik kepada sesiapa yang mulut tak reti nak berenti ngunyah time duduk sesaje. Lepas tu ngunyah nak yang sedap-sedap jer macam cookies dari Famous Amos tapi sebab tak berapa nak ada bajet jadiknya sekeping cookies kunyah 40 kali ikut sunah Nabi. Haha. Now anda tak perlu nak tunggu musim raya and tak perlu nak keluar duit banyak-banyak sebab Homemade Cookies dari Mak Andak dah back to biznez yaw! Kali ni dia datang dengan dua perisa, Original dengan Almond.

Dah la sedap lepas tu murah gilers. Biasa orang jual 50 keping paling busuk pon RM28.00 kan? Yang Mak Andak ni punya murah bukan main. Bukan RM25.00, bukan RM20.00 tapi sebalang cuma RM15.00 jer! (Kemain dah macam iklan orang jual tilam. Haha). Dalam tu ada cookies lebih kurang 45-50 pcs. Dijamin puas hati! Saling tak tumpah rasa macam Famous Amos.

Masa musim raya haritu kata Haizan, dia jual more than 300 balang la jugak. Banyak tuuuuuu! Mana nak dapat cookies murah macam ni? Memang tadek. Carik la kat mana-mana I jamin memang tadek. Biasa orang jual murah pon sebab nak abeskan stock, lepas tu jual kat Jalan TAR pukul 2.00am sebelum raya. Sanggup nak tunggu? Cookies dari Mak Andak ni is fresh and always fresh. Dia memang biasa buat harini, dalam minggu tu jugak habes and lepas tu buat lain pulak. Konsep dia ialah made-to-order. Bukan meniaga murah untuk perabes stock. Paham?


Original Flavour


 Almond

Untuk sesiapa yang nak carik duhet lebih buat beli handbag Prada nak pakai time raya also boleh contact Haizan. Dia memang carik agen untuk Homemade Cookies Mak Andak ni. Boleh hubungi Haizan sendiri. [019-3920057]. Kata Haizan call or whatsApp time office hour jer. Kemain dia punya syarat. Haha. harga RM15.00 tu is excluded postage tau or kalau nak self pick-up pon boleh. Available di Menara TM dan Seksyen 19 Shah Alam.

Email (zara.haizan@gmail.com)

Terima kasih kepada yang ada niat untuk menyokong dan membeli  kerana Home-made Cookies Mak Andak dijamin halal, sedap, bersih dan 100% keluaran Islam Bumiputera dan semestinya dijamin halal. Majulah Mak Andak Cookies untuk Malaysia! Amboi.


-eNd-

3 comments:

Dyba Dbuh said...

sedapnya kak su..meleleh ailio

Eika Lipgloss said...

Kalau nak order banyak dalam 1000pcs boleh? Kira macam mana eh sis?

Haizan Qaseh said...

Eika lipgloss kalau nak beli byk boleh je.. 1000psc lebih kurang dalam 21botol... or else i bg packaging by kilo..wassap i for more details 0193920057. Tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...