Monday, March 9, 2015

Teaser : FarliyaHijab

Assalamualaikum...

Kepada yang follow IG I mesti dah update pasal instantshawl by FarliyaHijab ni. Minggu lepas I dah tanya Lia, boleh ke nak update dalam blog? Tapi Lia cakap nanti duluuuuu Maksu. Banyak dah sold out ni. Lia nak re-stock dulu. Cecece suka la tu tudung dia laku macam goreng pisang panas kan? Alhamdulillah.

Jawapan dia jangan harap la Maksu nak tunggu sebab nak jugak share dalam blog minggu ni. Hahahahha. Tapi ni gambar sekeping je la I letak. Nanti kalau tauke kata ok stock dah ada and I will come out with the detail ok? Untuk gambar yang ni korang kena la kasik chance ok?


Ni ialah one of the color instantshawl by FarliyaHijab. Lawa kan?

Untuk some other color korang kena stay tuned sampai tauke dia kata stock dah ada lepas tu kena la terus serrrbuuù. Ok? Semua lawa-lawa. 

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...