Tuesday, April 21, 2015

Amazing Surprise Only From Event4U

Assalamualaikum…

Korang kan, kalau rasa tadek idea untuk surprisekan orang yang tersayang untuk any special date/occasion macam proposal ke, anniversary ke or birthday etc, jangan risau sebab dengan adanya Event4U semuanya akan jadik lebih mudah! Gitchew. Just hubungi Event4U and bagitau apa yang korang nak macam budget/theme and later they will come out with proposal and price. So far harga Event4U takde berubah pon sejak dari zaman Parameswara lagi. Bak kata tauke Event4U, with GST or not, harga kami tetap sama. GST kami telan. Wow. Nak telan-telan dah macam naga pulak. Takot I.

Kalau korang nak tengok hasil-hasil ‘surprise’ yang Event4U dah buat, korang boleh check out dorang punya Instagram ok? Ada macam-macam jenis surprise yang dorang dah buat setakat ni. Tak pernah pulak tu kering idea. Ni mesti banyak minum susu Enfagrow sebab sel-sel otak mereka sentiasa bergabung, sebab tu banyak je idea nak buat surprise. Haha.

Macam Sazli punya birthday haritu, tetiba Krew Event4U datang dari dapur siap dengan Chef punya topi sorong trolley cake. Bapak la best. Tu nanti la I share ok? Untuk harini, I nak share satu surprise arrangement Event4U, dari suami untuk isteri. I tengok pon seronok. Dorang deko dari pintu masuk, aisle, ruang tamu sampai la kebilik. Perrrghhhhh. Meleleh ailio tengok gambar.



Atas katil ada rose petal tulis I love U. Lepas tu ada candle, ada swan towel, a bouquet of flower and  balloons. Bestnyaaaaaa. 


Romantik kan? Dekat atas bantal ada rose petal bentuk Love jugak.


Siap ada balloons merah jadik macam kelambu. Ni kalau malam tido dah rasa macam khemah pulak. Best gilerssss!


Dekat ceiling ada pulak belon bentuk love terapung-rapung. So romantic!


Imagine macam mana muka isteri kalau dapat such surprise from husband. Mesti dia happy. Tak pon pengsan terus sebab terkejut. Haha.


Walkway path decoration penuh dengan rose petal and candle. I'm speechless.


Lucky wife. Pinjam gambar yer Puan Qurratul Ain? Mesti moment ni dia akan ingat sampai bila-bila.

Surprise from Event4U tak la limited untuk dalam rumah jer. Dorang also boleh buat untuk candle light dinner or lunch dekat mana-mana restoran/place. Contoh macam proposal ker kan? Korang nak suasana romantic, Event4U boleh jer buat untuk table setting for proposal. Imagine buat dekat Tamarind Spring or Bora Asmara. Ada rose petal dari pintu masuk, balloons all the way and meja pulak setting macam candle light dinner. Best kan?

Macam masa birthday Shein kami dinner dekat Bora Asmara. Mak, Bapak, Sazli, I and Shein tapi rasa macam meriah kot? A birthday dinner yang simple yet fun. Baca dekat sini. Apa yang Krew Event4U buat ialah table setting dengan Minion Theme, lepas tu ada balloons arch. Ada kek kecik, and table decoration with sedaya upayanya dorang buat supaya match dengan theme. Tak ramai pon takpe. Tetap meriah. Shein happy giler!!

Withe Event4U simple celebration will also look amazing and memorable. I memang sign kontrak seumur hidup dah dengan dorang. Event4U akan jadik my event planner untuk Cukur Jambul, Birthday, Anniversary etc sampai bila-bila. Kalau boleh sampai la Shein kawen. Hahahahaha.

Hp : 019-6004100

Yang Event4U tu dorang specialize on Candy Buffet, Party Planner, Cakes and Goodies. Yang Surpise Event4U tu pulak specialize on surprise with FREE Prank, Room decor etc. Tauke dia sama jer. And yang paling best, Tauke Event4U ni paling senang nak deal and kelakar and bongok. Dia dah tak kasik dah I letak nama dengan gambar dia dekat sini. Poyo jer. Nyampah. Haha.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...