Wednesday, April 8, 2015

Clearyna Skincare

*reviewbychooyaya

Assalamualaikum...

  • SATU SET LENGKAP CLEARYNA SKINCARE MENGANDUNGI 3 ITEM IAITU FACE SOAP, DAY CREAM DAN NIGHT CREAM.
  • SETIAP ITEM TERSEBUT JUGA BOLEH DIBELI SECARA BERASINGAN. 
  • SETIAP PEMBELIAN SET LENGKAP CLEARYNA SKINCARE AKAN DIBERIKAN FREE GIFT SERTA POSTAGE PERCUMA KESELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK.
  • SET LENGKAP CLEARYNA SKINCARE: RM100
  • *FREE POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA TERMASUK SABAH DAN SARAWAK
  • *FREE GIFT BERBALOI-BALOI KAN? JOM GRAB LAJU-LAJU SET ANDA HARI INI...




Sayanggggg sgt skin setiap kali time berpantang sbb tak kena matahari tak kena mekap so jerawat ke blackhead mmg susah nak hinggap. Paling penting rutin Clearyna Skincare setiap hari jgn skip. Insyallah konsisten pakai time pantang nanti dah cukup hari baru la kebaboom kulit nak apply foundation pun tayah tebal-tebal. Smooth je skin uolls


Testimoni Clearyna Skincare (Macam kenal je? Hehe)


Testimoni Magic Skincare.
kulit dulu kusam tp alhamdulillah selepas penggunaan yg konsisten, kulit semakin glowing, cerah sekata tanpa sebarang mekap.


pigmentasi mulai pudar. Pori2 mula tertutup. Kulit cerah dan glowing


Dulu kulit Yna kusam, gelap dan banyak gile blackhead. Freckless dan open pores kat pipi pun obvious sangat nampak. Syukur Clearyna Skincare (dulu Magic Skincare) banyak sangat mengubah dan merawat kulit Yna....sampai sekarang dah almost 2 tahun jugak lah Yna jadik pengguna dan jual Clearyna Skincare ni.


Real testimoni #clearynaskincare by me. Hehehe...suke efek glowing kat muka tu.mcm muka moist2 gitew..

Teringat blk kulit masa awal alahan mengandung anak no 3. Jerawat bernanah banyak tumbuh di pipi dan dagu....tp alhamdulillah sekarang bkn je jerawat tp parut pun dah hilang kesan penggunaan night cream Clearyna Skincare yg konsistem setiap mlm.


Ku yang dulu bukanlah yang sekarang....
Okey jgn gelak sangat.simpan utk esok ye.hihihi... TQ


Sebelum ni asyik share testimoni customer je kan? So kali ni biar empunya skincare pulak buh testimoni kebetulan ada pict yg teghang ambik bwh real lighting. Dah dekat 2 tahun dah mak jemah kekal dgn Clearyna Skincare-since dlm pantang Aira. Satu yg plg best ialah, kulit nampak glowing even with or without makeup. Mcm kulit mak jemah mmg sejak azali kecik-kecik lg dah ada freckless tp sedar tak sedar sekarang freckless tu nampak tak nampak dah sampai kekadang rasa rindu la jugak nak nampak ala-ala Lindsay Lohan kihkihikih.

Ramai customer ckp skin rasa lembut dan moist lepas guna Clearyna Skincare mcm baru lepas guna facial mask. Yup,itu mmg efek Night Cream Clearyna Skincare sape yg guna utk 1st time apply pun mng akan rasa efek tu.


Utk pict tuan tanah kat atas,pict kamera depan mng x edit dah. Nampak sket open pores sbb baru lepas scrub muke. Apply liquid foundation je nipis-nipis lepas tu loose powder. Siap. Liptik kaler Lopa tu MN Kiss Proof kod 12 tp kita x jual ye. Jwb siap2 nih. hihi.



Clearyna Skincare
sms/wsapp: 0179125876 CLEARYNA SKINCARE ♥May beauty be with you♥

-eNd-


2 comments:

rini.borhan said...

Cantiknye kulit macam kulit baby flawless..

http://happywaytales.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

rini.borhan said...

cantiknya kulit dia.. memang kalau pantang tu tak tepek ape2bayang cuti lak 3 bulan

@ JEMPUT SERTAI "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...