Friday, April 10, 2015

Event4U

*reviewbychooyaya

Nak buat kesayangan awak terkezut? Menangis terharu? Happy berguling-guling? Melompat lompat kegirangan? Tapiii macamana?
Awak berada jauh, tersangatlah busy atau inginkan kelainan?
Siapakah yang boleh diharap menggantikan awak untuk buatkan kesayangan awak rasa terharu, rasa terketar2 sebab terlalu teruja dapat surprise ? engjengjeng.. Serahkan kepada Professional Surprise Assistant 


Mereka mempunyai pelbagai Pakej menarik dengan harga mampu milik & berbaloi tau..boleh tengok pakej di #pakejsurprisEvent4U




Mereka boleh redah ke seluruh pelusuk dunia gitu (with term and condition ).. 
Yang menariknya mereka buat servis tambahan secara PERCUMA iaitu prank service Haaaa.. Mana nak dapat macam tu..
Tu yang ramai dah "mangsa" meleleh airmata terharu gembira & menggeletar toksah cakap la.. 
Ehhh apa lagi terus je What's App mereka Hotline 0196004100 sedia membantu anda.

@surprisevent4u
@surprisevent4u
@surprisevent4u

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...