Thursday, April 9, 2015

NzDelicacy !!

Assalamualaikum..

Dalam dunia ni, Allah selalu je atur kiter untuk jumpa dengan orang yang baik-baik, yang kiter nampak keikhlasan dalam hati dia melalui their sparkling eyes, and very honest body language. Yang kiter rasa kite nak sangat-sangat bantu dia. Kalau tak dapat bantu dengan cara curahan tenaga atau bagi uwet buat beli handbag Prada (kah kah kah) kiter bantu dengan cara mempromosikan business dia. So kali ni, I nak share dengan satu IG Shop ni.

Nama dia  NzDelicacy.

Ditakdirkan, owner dia rumah dekat area Ampang jugak. Dekat area rumah I. Jalan kaki pon sampai, tadek hal. Tapi ketiak jer la basah skek. Hahahaha. NZdelicacy ni offer memacam makanan lazat dari chocolate stick/almond stick/rainbow stick, pelbagai jenis kerepek kunyah-kunyah macam kerepek bawang, opak ubi pedas, popia simpul segala, kuih koci (sedap nak mampos), mini fruit tart, caramel cake, pulut kuning, brownies, I am Sexy Lemonade (yang mengundang kesedapannya), mac and cheese and macam-macam lagi.

Dorang boleh buat ikut berapa kuantiti yang korang nak. Just bagitau berapa kuantiti and mana nak delivery sehari dua awal dari tarikh yang korang nak. Kuih koci dia I dah rasa. Tu memang signature kuih NZDelicacy tau? I rekemen korang kalau nak buat kenduri, order la kuih koci dari dorang, memang takkan menyesal. Dah. Jom check out dorang punya product.


Pulut Kuning



Caramel Brownies


Kueh Kuci and Mini Fruit Tart


Mac and Cheese


Kerepek's and I am Sexy Lemonade yang sangatttttttt sedap!


Pulut Kuning 2 Tingkat


Caramel Cake


Assorted Chocolate Stick

Selain dari order direct dengan dorang, korang boleh tengok updates NZDelicacy dekat IG. Dorang ada jugak collaborate dengan a few Boutique Café. Salah satu daripanya ialah Begonia Boutique & Café. So korang boleh dapatkan some of their products dekat sana.

Follow NZDelicacy IG
Call/WhatsApp [016 330 4677]
Enjoy makan darlings!

Selain dari order direct dengan dorang, korang boleh tengok updates NZDelicacy dekat IG. Dorang ada jugak collaborate dengan a few Boutique Café. Salah satu daripanya ialah Begonia Boutique & Café. So korang boleh dapatkan some of their products dekat sana.

Call/WhatsApp [016 330 4677]
Enjoy makan darlings!

-eNd-

1 comment:

Min Aina Ila Aina said...

kuih koci my feveret :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...