Thursday, May 7, 2015

Brownies Huda and Shein

Assalamualaikum...

Tenkiu Huda kesayangan sebab finally Brownies dengan limpahan caramel ni selamat sampai di tangan I selepas pelbagai rintangan dan miscommunication yang melanda. Keluar jugak la drama sebabak sampai air mata meleleh. Hahaha. Poyo kan? Masa dapat ni, menggigil-gigil I suap dalam mulut sambil pejam mata makan. Sedapppnyaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Masa I ambik dekat rumah Huda, dia bagi I yang size 12x12. Perrrghh besar sangat ni Huda. Ko perli ke apa? Haha. Tapi bagus jugak la sebab takyah nak bergaduh dah dengan Shein berebut makan brownies ni. Heeeeee.


Brownies Huda. Sedap. Sungguh. Punya. Sedap.


Jari dia tu. Jari dia tu.

Tengok la Si Shein ni. Perangai sangat. Dia sambil makan, sambil guling-guling atas lantai. Nak makan pon kena feeling Hindustan ker? Makan sepah pon takperrrrrr. Mak tiri dia kan sentiasa ada untuk kutip serpihan-serpihan brownies dia tu. Gerammmm je nak tunjal. I mengadu pada Huda Shein makan sampai baring-baring, kata Huda, I pon sama makan sampai panjat dinding. Dah macam Spiderman dah. Hahahaha.

Malam yang Shein makan brownies ni, dia sugar rush ok? Tak tido dari 1.30am - 5.30am. Dibedalnya ajak tengok TV. Nak tengok tv tu dah takpe la, ni dia suruh teman sekali. Ok la. Teman pon takper demi Shein kesayangan. Tapi teman kena bukak mata, tengok tv sekali sambil duduk. Bila pejam mata or baring nanti dia mengamuk guling dekat lantai. Boleh? Lepas kejadian hari tersebut memang no more brownies for you at night Shein. Dah satu kerja dengan Mama skali nak kena stay up layan cerita kartun. Kot 50 shades of grey takper la jugak. Eh?

Hehe.

-eNd-

3 comments:

Haris Zuhaina said...

Fickles msk tibi alhijrah pg ni

adda syuhada said...

sedapnyer...

Fara Dilot said...

huda nurul huda yahya ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...