Tuesday, June 2, 2015

Authentic Designer Handbag Murah From IBaggYOU !!

Assalamualaikum…

Berita baik pada korang yang dah lama mengidam nak pakai authentic designer handbag tapi bila tengok IG Shop and Personal Shopper quote harga, semua telan ailio. Kekadang harga sikit lagi nak sama dengan beli sendiri dekat Designer Boutique KL, acane? If nak murah, kena beli sendiri dekat Outlet nun dekat Europe sana. Nak pergi sendiri entahkan bila… Nak fikir tambang, tempat tinggal lagi semua baik suruh Personal Shopper belikan. Walaupon harga masih lebih murah dari KL punya Designer Boutique tapi I know, mesti korang ada ralat jugak kan sebab terpaksa pejam mata untuk bayar more to them.

But untuk kali ni dan seterusnya, I highly rekemen kepada korang yang nak beli authentic designer handbag untuk beli dengan Aliah owner @Ibaggyou. She’s my good friend, I know her like zillion years ago and I tau prinsip hidup dia so korang boleh percaya 100% pada dia. Korang takkan kena tipu or kapur or kencing. Dijamin puas hati.  Korang akan puas hati sebab your dream designer handbag is 100% authentic and harga jauhhhhhhhhhhhhhhh lebih murah dari semua IG Shop yang jual Designer Handbag or any Personal Shopper yang korang pernah hire sebab kata Aliah, motto Ibaggyou is ‘Untung sikit takper, tapi volume banyak. Gitu’. Dorang practice perniagaan mengikut cara Islam. InsyaAllah.

SERIOUSLY KORANG TAKKAN DAPAT HARGA NI DEKAT MANA-MANA PERSONAL SHOPPER OR IG YANG JUAL AUTHENTIC DESIGNER BAG MACAM IBAGGYOU. Untuk sebab-sebab yang tertentu dan dengki khianat orang yang sama jadik Personal Shopper macam Aliah ni, dia tak boleh nak letak harga dekat any of bags yang dia letak dalam IG tu. So dekat sini, I nak korang check out sendiri IG Ibaggyou and bagitau pada kawan-kawan lain and make it viral, untuk deal and beli dengan Aliah. OK? InsyaAllah korang akan puas hati. Jom check out apa yang Ibaggyou offer untuk their next trip to Itali. Standby, tahan napas and ready to cry.

Ok. Kiter mulakan dengan PRADA (nanges la kau sekarang Suraya). Bag-bag Prada Outlet Ibaggyou is the cheapest, not more than RM3,000 for full leather bags. Favorite Bags macam BR4992, BN2534 and BN2878 baru RM2,890.00. WHAT???? Bag Nylon BN1841 pulak baru RM1,990.00 Berbaloi-baloi. Mana nak dapat dengan harga ni? Untuk korang yang dah biasa dengan harga-harga PRADA korang mesti tau yang harga Ibaggyou offer ni ialah murah nak mampos samdol punya tahap.


PRADA BR4992 ONLY RM2,890.00



PRADA BN2878, ONLY RM2,890.00



PRADA BN1841, RM1990.00

Next. Bag Fendi 2jours outlet hat medium, Ibaggyou jual dengan harga RM4,290.00 SAHAJA. Harga market mencecah RM5,500! Kira la sendiri berapa beza. Jap. I kirakan. Korang kan pemalas. RM1,210.00 OMG boleh dapat Longchamp ok? Boleh buat beg telekong (Bak kata Aliah). Melampau Longchamp letak isi telekong jer. Shawl Fendi yang chiffon silk tu pon RM550.00 jer. Normal orang jual RM800 or more.


FENDI 2JOURS MEDIUM, RM4,290.00 (NORMAL PRICE BY OTHER SELLER RM5,500)


FENDI CHIFFON SILK, RM550.00, NORMAL PRICE BY OTHER SELLER RM800 OR MORE

Lagi? Ok. YSL Sac Du Jour clutch pon baru RM1,990.00 YSL cabas Y small yang orang jual nampluh juta harga dia, but dekat Ibaggyou cuma RM5,190.00 sahaja!


YSL CABAS Y SMALL, RM5,190.00


YSL SAC DU JOUR CLUTCH, RM1,990.00

If korang suka Ferragamo tadek hal. Pon ada. Zippy wallet baru RM750.00, Pouch Bag RM350.00 sahaja ok? MANA NAK DAPAT DENGAN HARGA MACAM NI?


FERRAGAMO POUCH, RM350.00 ONLY!


FERRAGAMO ZIPPY WALLET, RM750.00

Lagi? Furla pon ada. Furla piper small RM890.00, large RM950.00 and Longchamp  pulak, Longchamp Neo Small RM520.00, Medium RM550.00, Large RM590.00. Biasa seller jual medium pon RM600.00 lebih ke RM700.00 pon ada. Dekat Itali tadek Outlet Longchamp, so yang ada Cuma neo, pistol and bird cage sahaja.



FURLA PIPER SMALL, RM890.00 AND LARGE RM950.00




FURLA JULIA MINI, RM750.00



LONGCHAMP NEO SMALL, RM520.00
LONGCHAMP NEO MEDIUM, RM550.00
LONGCHAMP NEO LARGE, RM590.00
NORMAL PRICE BY OTHER SELLER, MEDIUM PON RM600.00 - RM700.00

Kata la korang nak handbag lain, korang boleh Pre-Order untuk other brands macam LV, Chanel, Hermes or apapa jenis tok nenet pon ada. Korang just amek gambar and send pada Lia and lepas tu dia akan quote harga and InsyaAllah harga ialah yang paling terbaik dari ladang. Korang boleh contact Aliah sendiri and deal dengan dia macam mana. Nak bayar ansur-ansur pon boleh janji sebelum Aliah beli, dia nak full payment la. Kata dia, Credit Card dia GOLD je, tadek duit nak dulukan duit sendiri. Dalam tadek duit tu, dia selamba pergi ITALI selang 2 bulan. DIa buat macam KL-ITALI tu KL-LOMBOK jer. Sabar jer. Konsep tadek duit dia ni aku tak paham. Hahaha.

Sediakan duit or bodek laki now or kerja part-time dekat Mc Donald atau mengasuh anak orang atau apa sahaja, suka hati korang tapi by 19 Jun duit kena ready ok? Trip kali ni, IBaggyou pergi pada 19 Jun – 22 Jun 2015 SAHAJA. Memang konsep dia pergi Itali untuk beli handbag pastu balik KL semula. Pergi sekejap je. Kata ITALI = Lombok kan? Haha.  On 22 Jun Ibaggyou akan pergi Outlet PRADA (Memang carik pasal) and dia akan buat LIVE update dari sana and korang kena setia duduk depan henpon jangan gerak pergi mana-mana kalau nak apapa ok? Pergi jamban ke apa bawak henpon all the time. Sebab kalau dah terlepas, tiada lagi peluang kedua.


Term and Condition dari Ibaggyou

So korang, jangan fikir panjang. Nak beli your dream handbag, this is the time. Kerja penat-penat apa salah sekali sekala bagi reward pada diri sendiri and buat apa nak pay more if ada yang offer untuk harga yang jauh lebih murah kan? Selamat menangis dan selamat bershopping semua!

Call/Whatsapp ALiah : 012-2616904

-eNd-

2 comments:

edlidza said...

laju-lahu mak polloww!!!!! weeehuuuuuu Thanks su for the sharing!!

!EFIL said...

Erghhh kenapa baru skarang ckp kak su.. Mmg murah sbb saya beli BR4992 tu rm3890.. Arghhhhh (i follow)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...