Wednesday, June 24, 2015

BolsaDona - The Best Personal Shopper!




Assalamualaikum…

Harini I nak share dengan nkorang satu IG shop yang buat service Personal Shopper. I tau sekarang ni ramai yang offer service macam ni tapi BolsaDona is one of a kind. Serious shit. Dia lawak, easy to deal with and kalau customer tak fussy, memacam menda dorang akan include in dalam korang punya purchase termasuk delivery next to your doorstep siap boleh bagi free package hantar bunga and balloons lagi if ada yang nak buat surprise dekat Mak, Bapak, Suami, Isteri, Golfren, Boifren, Skendel, Jiran Tetangga serta Ketua Kampung. *with term and condition apply of coz. Ikutkan delivery charge is RM30.00, tapi I rasa, if korang pandai bodek dia, memang dapat free. Haha. Kata BolsaDona, tukang deliver confirm peramah and funny guy. Gitu.

BolsaDona memang selalu travel ke luar negara. Maksudnya if korang nak beli apapa, let say bulan ni tak cukup duhet, jangan kecewa sebab korang akan always dapat apa yang korang nak. Harga depends on currency la kan? BolsaDona bukan jenis markup harga melampau. Sebelum korang beli, boleh compare harga dengan Personal Shopper lain. Tadek hal also price is negotiable ok? Bukan jenis kerek jenis langsung singgit pon tak boleh nak kurang. Tahik hidung masin punya orang!  And apa yang korang nak tu bukan la handbag semata-mata. Semua menda yang ada dekat overseas yang mahal dekat Malaysia, korang boleh kirim. Macam many type of perfumes jugak. Hard Rock merchandise pon korang boleh kirim also Men Accessories. Tadek hal. Jangan kirim Mak Bapak je. Yang tu memang tak boleh nak tolong.

Sediakan ajer duhet, bank in pada BolsaDona lepas tu goyang tetep tunggu barang sampai. BolsaDona kata ‘I shop to survive’ so dia memang kerap nak mampos pergi luar negara. Dia buat Itali/Venice/London tu semua tu macam KL- Jengka jer. So, simpan duit elok-elok. Dah cukup duhet zaaapppp terus kontek dia ok? Dorang punya next trip is on 2nd week of July, so ketepikan duit siap-siap untuk beli apapa yang korang nak. Ok? Barang sampai first week after raya. So boleh la buat melaram time open house. Konsep dia, takpe tak pakai untuk raya sebab time raya orang sebok masak dekat dapur, giler apa nak pakai handbag Prada sambil basuh pinggan? Pakai time Open House la, baru boleh eksyen. Hahaha.

Jom check-out apa yang BolsaDona offer. Ada item yang ready stock, ada yang korang kena order dulu. Korang boleh check out many item lagi dekat dorang punya IG/Blog/FB (Nanti I share at the end of the entry). Takpe, boleh cuci mata sesambil. Cuci mata bukan kena bayar apapa. It’s free ma! Mana tau ada yang berkenan boleh la simpan duit siap-siap and kalau paling sedih, boleh la bukak puasa dengan Mee Maggie je selama sebulan. Kah kah kah. Selamat menjamu mata! Cover skek jaw tu, jangan nak luas sangat. Nah tissue incase ailio meleleh.









Signature Wristlet - RM150




Signature PVC Leather Small Wristlet RM 200
L-Zip Small Wristlet in Leather RM 170


AIGNER : Men's Buckle Clutch
RM 700


MK : HAMILTON
RM1500


Isabelle Shoulder Bag in Leather
RM 690


Colette Satchel In Pebble Leather 
RM 750



Taxi Tote in Crossgrain Leather (L)
RM 560



Signature Khaki Tote (L)
RM 560

COACH : Kelsey (S) - Signature
RM 690



COACH : Christie Satchel (S) - Crossgrain Leather 
RM540


These are only RM3500


MIU MIU : Leather (non reptile)
RM2100

Kami adalah HRC junkies!  Join collector club jom!!! 
Any HRC merchandise bleh order...


Shirts







Shot Glass


Magnets

Call/WhatsApp : +60145458484
Email : bolsadona@gmail.com
100% genuine. Your trusted personal shopper!
I shop to survive!

-eNd-

1 comment:

Puspita Spronk said...

International Shoppers,
whether you want to shop at your favorite boutiques in the EU, we make it easy for you to get the products you love anywhere in the Europa. Simply, let me do it for you, we specialise in finding items that may not be available to you. We have close connections with high-end retails store and boutiques.Your online boutiqus sites don’t ship to your location? No worries ...We’ll receive your packages and ship them to you anywhere in the world –It’s that easy!

Follow my ig : @shopwithpuspitaspronk

Cheers,
Puspita Spronk
BBM : 747ECF3C
Line : bu_bas_spronk
WeChat : puspita_spronk
FB : Giok house to home
Ig : giokhouse2home
Ig : shopwithpuspitaspronk
Email : puspita@giok-house2home.nl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...