Wednesday, July 29, 2015

1 Kekosongan Jawatan Sebagai Setiausaha to MD di Global Amity Sdn Bhd (Bangi)

Assalamualaikum..

SILA AMBIL PERHATIAN. Ni entry serious ni ok? Jangan memain.

A friend of mine, Mr Azri Aziz (MD Global Amity Sdn Bhd) pemasar kereta jenama Honda, diantara yang terbesar di Malaysia sedang mencari seorang Setiausaha. So kalau ada sesapa yang tengah carik kerja, or ada kawan-kawan, sanak saudara jiran tetangga yang also looking for a job, this is the time bebeh! Syarat-syarat adalah seperti berikut.

  1. Berpengalaman kerja sebagai PA/Secretary
  2. Boleh bercakap and menulis dalam Bahasa Inggeris dengan baik (compulsory)
  3. Berat 55kg
  4. Tinggi min 164cm
  5. Single
  6. Cantik
  7. Pandai Urut


Itu sahaja syarat dia. Gaji RM2,000 – RM3.500 tapi boleh nego if candidate is exceptional. If ada sesiapa yang berminat boleh cuba hantar resume. Office location dekat Bangi. Nanti I bagi full address at the end of this entry. Parking free and paling penting against traffic. Close interview by end of this week.  So kena cepat-cepat hantar CV. Email CV anda ke hr@globalamity.com.my. Actually syarat yang ke 3-7 tu I je memandai. Hahaha. Sebab Jeri kata blog I ni mana ada orang serious. Semua senteng macam I. Kwajaq.

I offer biar I je jadik secretary dia. Tapi dia taknak. Sebab kata dia, I mulut bising, lepas tu kecoh satu office, lepas tu asyik nak dubsmash la itu la ini la. So dia taknak. BERANI dia reject I? Haha.


Global Amity Sdn Bhd - Bangi


GLOBAL AMITY SDN BHD -  Bangi
Wisma AAB, 11A Jalan P/9B,
Bangi Industrial Estate,
43650 Bandar Baru Bangi.
Hotline : 1300-888-300

Good Luck!

-eNd-

3 comments:

Mommy Cici said...

mak aih kak su, memang syarat dia macam tu ke ? hahhaha . >,<

Nina Zee said...

Kaksu ni syarat no 3 onwards dah failed camno nk apply... 😅

Chooyaya! said...

Mommy Cici & Nina Zee : hehehehe. syarat yang merapu tu kaksu saje bergurau jer la.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...