Tuesday, July 14, 2015

Hartamas Kurung by Fiziwoo To Let Go (Below Market Price)

Assalamualaikum…

Sapa-sapa yang up-to-date dengan pereka fesyen tempatan mesti familiar dengan nama Fiziwoo kan? Haritu Nadia kawan I ada beli baju dari Fiziwoo dari Zalora and dah berjaya jual balik dalam tempoh yang singkat. Nampak sangat baju-baju dari Fiziwoo ni laku macam goreng pisang panas. Kalau korang tengok dalam Zalora website pon, cuma ada 2 design je dari Fiziwoo yang available sekarang. Yang design lain, semua dah sold out. But, kata la korang teringin nak pakai jugak any of collection by Fiziwoo, my friend ada nak let go dia punya ‘Hartamas Kurung’ by Fiziwoo.



Wow, cantiknya Hartamas Kurung by Fiziwoo ni




Size is XS


Brand new with tag. Tak pernah pakai. Size XS. Nanti later I provide ukuran untuk size XS by Fiziwoo ni. Harga asal RM487.60 but dia jual for only RM450.00 sahaja. Design ni all sizes dah sold out dekat Zalora. Let say la kalau korang nak jugaaaaaaaaaaak baju ni, but masa tu dah tadek, so this is the time bebeh! Call/WhatsApp Jezvy [012-3953714]. Boleh deal dengan dia macam mana ok? Lekas bagitau semua rakan taulan, sanak saudara, jiran tetangga untuk call Jezvy to get this ‘Hartamas Kurung’. First come first serve ok? Sebarang surat menyurat tidak akan dilayan. Heeeeeeeeeee. Fizi apa? Fizi Woo. Woo apa? Woo hooooooooooooooo!!!


Size Chart

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...