Wednesday, July 22, 2015

Homestay Qaseh Fatihah

Assalamualaikum..

Kepada sesiapa yang nak carik homestay yang comfortable, bersih, convenience dan murah dekat area Bandar Jengka atau sekarang dikenali sebagai Bandar Tun Razak, korang boleh consider untuk chose Homestay Qaseh Fatihah as one of the option. Mana tau ada yang adik-beradik convo dekat UiTM Jengka lepas tu habes semua hotel dah kena book or ada wedding area Jengka but malas nak balik hari sebab renyah and nak carik tempat stay yang boleh duduk setempat dengan sanak-saudara or saja je nak check-in sebab time raya rumah Mak/Ayah semua dah fully book bilik, so boleh la stay dekat sini. Harga pon tak mahal. Jom tengok gambar-gambar dapur, ruang tamu and bilik di Homestay Qaseh Fatihah.


Meja makan boleh muat 6 orang. Luas sangat. If tak muat meja, boleh bersila dekat lantai. Tadek hal.


Semua kelengkapan dekat dapur complete. Ada peti ais, rice cooker, kuali, penapis air, dapur memasak. So if nak buat makan-makan or BBQ pon boleh.. Pinggan mangkok pon ada. Pendek kata semua ada. Mak Bapak je yang takde. Haha.


Dekat ruang tamu siap kipas and tv skali.


Bilik tidur utama lengkap dengan almari, meja solek etc. Bantal extra pon ada. Feel just like home. Best!


bilik Tidur kedua pon complete jugak.


Ruang tamu yang luas dan selesa. 


Tempat kereta yang luas dan berbumbung


Homestay near to:
- Bandar Pusat Jengka (5 minit)

- Hospital Jengka (5 minit)
- Stadium Felda (5 minit)
- UiTM Pahang, Kampus Jengka (15 minit)
Homestay Location Address: 
No. 222, Taman Desa Jaya 1,

Taman Desa Jaya,
26400 Bandar Jengka,
Pahang Darul Makmur


Harga untuk satu malam cuma RM250.00 sahaja. Muat untuk 10 orang. No pets and alcohol allowed ok? For Muslim only… If korang berminat, 50% payment upon booking and reservation. Another 50% upon arrival. If berminat untuk sewa boleh hubungi En. Mohd Rizal / Pn. Nor Baizura. Hp number : 019-9321777 / 019-9005777 / 019-9006777. Confirm puas hati. Tolong sampaikan pada kawan-kawan yang lain ok? Tenkiu.
 -eNd-

2 comments:

Amanda Suria said...

Menarik package dia dan murah sangat

Afidah Azmi said...

kalau dapat homestay lawa mcm ni...sayang pulak nak tinggal kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...