Thursday, July 23, 2015

Wide Shawl From Fatin Fashiha Yang Murah, Berkualiti Cantik Menawan. Assemoga.

Assalamualaikum…

Bebaru ni masa Atin balik kampong, I tengok dia pakai shawl lawa je. Elok jatuh terletak dekat badan. Mudah terbentuk walau pon kain lembut. I agak sebab kain dia berat, so dia nampak lawa je berombak-rombak macam Ombak Rindu (Tetiba). Kata Atin, shawl ni dia buat sendiri. Sebab buat sendiri? Sebab kata dia susah benau nak carik shawl yang menepati selera dia. Kain tak berkualit tapi harga mahal tak sepadan dengan harga. Dah jumpa kain yang berkualiti tapi sehelai dia bantai sampai RM50.00 palotak dia la. So dia carik sendiri kain and jahit sendiri. Lagi puas hati. Dah la tu,  kaler semua lawa-lawa, lepas tu material jenis tak kedut. Tak iron pon takper. Still boleh pakai terus. Sesuai la untuk orang pemalas nak iron tudung macam Yatie.

Yatie, kalau awak baca ni kiter paksa awak beli 12 helai macam kiter. Sebab memang sesuai untuk awak. Ala-ala hijabster shawl ni ok? Lepas tu paling penting takyah iron. Memudahkan hidup. Kekadang nak iron tudung pon boleh jadik issue tau? Jangan buat pasal. Hahahahaha. Kata Atin, material shawl ni jenis Heavy Chiffon. Wide shawl yang segi empat tu. Bukan half-moon tau? Panjang 1.5 meter, lebar 0.7 meter. Dalam 7 meter. ITU KUBUR! Kau dah nak mampos? Hahahaha. Bangang la Sudin ni. I asal tengok Seniman Bujang Lapok mesti gelak sampai bergegar rumah. Walaupon dah tengok 8 juta kali. Haha.


So far ni color yang available. Shocking pink, maroon, pink belacan, dark purple, hijau askar-askar pergi berperang, pink, dark brown, peach, emerald green & yellow mustard. Soon akan ada additional warna macam ocean blue, royal blue and merah semerah jantungku awwwwww.
Cantik molek je jatuh dekat bahu
Grey dah sold out eh?
Stylo habes

Yang ni la Atin pakai masa raya

If korang nak order boleh. Tadek hal. RM25.00 jer sehelai. Murah kan? Mana nak dapat wei harga macam ni? Exclude postage. Kalo duduk KL area, kata Atin boleh COD. Postage RM7.00 untuk semananjung Malaysia. Lepas tu kata la korang nak shawl untuk any function and nak specific kaler and nak kuantiti 10-20 helai pooonnn boleh request dengan Atin untuk buat. Kira macam custom made la. Kasik tau awal 2-3 hari nanti zaaapppp sepantas kilat dia akan carik kain and jahit. Kawan-kawan dia ramai yang dah order and tak sangka sekelip mata ramai yang nak. Yang nak jadik agent pon ada. Aminnnn. Murah rezeki Atin. Dia macam ni la konsep meniaga yang bagus. Keluarkan product yang sendiri puas hati sebagai pengguna. Baru la orang pon beli dengan gembira. Kan?

So kepada sesiapa yang berminat nak purchase, boleh WhatsApp Atin [019-7521817]. Bagitau la kat dia korang readers Chooyaya nanti Atin kasik la discount kalau purchase more than RM100.00 (Atin, Makcik pandai-pandai offer discount. Kahkahkah). Hish. Tak sabar nak dapat I punya malam ni. I semenjak dah pakai shawl macam pemalas yang guna peniti tu jer, memang meroyan la carik wide shawl. Lagipon ada yang cakap lawoooo. Heeeeee. Ada readers cakap dah boleh buang inner keras hitam I tu. Kwajaq! Nak kata aku tak lawa la tu. Haha. Instagram Atin dekat sini. Dia akan update info pasal shawl ni dekat IG dia. Selamat bershopping semua! Assemoga (Tetiba). Haha. Bongok.


-eNd-

AKU NAK SEMUAAAA
Sian Atin dapat Makcik sewel.. Haha.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...