Thursday, January 14, 2016

Scarves By Hani

#reviewbychooyaya

ASSALAMUALAIKUM

Target Scarvesbyhani, nak jual shawl yang berkualiti dengan harga yang mampu milik. Selama ni, kalau kita tengok online seller, harga mesti ada number 9. 29, 39, 49, 59. Tapi, Scarvesbyhani nak jual shawl yang kualiti tinggi, menggunakan kain heavy chiffon yang tahan lasak. Sekarang ni ada 2 jenis shawl, 1 basic wide chiffon shawl, RM15 sehelai, ya RM15. Saiz lebih kurang 2m x .07m. Dah banyak kali restock, sampai ada warna yang berlalu pergi tanpa khabar berita. Kenapa jadi macam ni? Sebab warna kain ni sekali datang je tau? Pastu bila habis, memang susah nak dapat dah.







Satu lagi jenis long halfmoon shawl, RM23 sehelai. Beli 3 percuma postage. Soon, Scarvesbyhani akan keluarkan instant shawl dan ekslusif shawl.


IG :   Scarvesbyhani 

-eNd-

1 comment:

Miss Moon said...

memang cantik ...kang ada la nanti aku terorder nih. Aku nak salahkan nko jugak..tak kira tak kiraaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...