Tuesday, March 22, 2016

Make UP Cantik by LinDa (Promo RM100/Make Up)

Assalamualaikum..

Kita bagi teaser gambar Majlis Pertunangan Kakyang and Eddy. Usually teaser gambar bakal pegantin nampak sipi-sipi kan? Kali ni kita buat lain. Gambar Mak Pengantin dengan bakal Menantu terus. Hahahahah.

Lawooo sangat Kaklong masa hari Sabtu lepas. LinDa yang mekapkan. LinDa pon mekapkan I masa photoshot Transgluta dengan Atita Haris last time. Tapi I tak share sampai sekarang dalam blog. I bizi menyelamatkan dunia sebab I kan part time Power Rangers Kuning? LinDa punya make up natural je. Tak nampak macam beria yet nampak lawa especially dalam gambar. Dia mekap pon tak lama. Last Saturday dia make-up Kaklong, De and Ayang dari pukul 7.30am – 10.30am semua dah siap setel pakai baju, tinggal nak kawen je. Hahahahah.

If korang berminat nak ambik Linda mencantikkan korang untuk any majlis macam Dinner, Bridesmaid, or saja-saja berangan pon boleh. Now dia tengah buat promotion. RM100/session. Promo sehingga bulan Mei 2016 sahaja. Lepas tu tadek dah harga ni. Untuk Nikah, Bertunang and Kahwin harga lain tapi still affordable. I really rekemen korang ambik make-up dengan LinDa especially yang sukakan make-up simple and light yet cantik. Macam yang korang tengok dekat gambar-gambar diatas tu. Simple je, tapi cantik kan? 



De and Kaklong. Make up by Linda. Simple tapi sweet kan?




Kalong and Eddy

Kata kalau nak make up macam lain, dia boleh buatkan jugak. Mana tau kot ada theme ke kan? Apapa korang boleh Call/WhatsApp LinDa directly 010-2206293 or check Instagram dia yang sangat dia malas update tu dekat sini. LinDa ni dia bekerja and bukan fulltime make up tu yang kurang update IG. Dulu dia kerja dengan Production House so memang dah banyak make up artis macam Nora Danish etc. Kerjanya berhalus and sangat soft spoken orangnya. Sejuk hati bercakap dengan dia.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...