Thursday, January 26, 2017

RM81.00 1 SET FOR ANNESURAYA SKINCARE UNTIL 31/1/2017

 Assalamualaikum..

Dah masuk 3 bulan ANNESURAYA SKINCARE dalam pasaran. Rasa macam dah 3 tahun pulak. Kah kah kah. Padahal baaaaaru je. Masih lagi bertatih kekdahnya kalau ikut usia baby baru lahir. Bertatih menda? 3 bulan baru nak angkat kepala kot? Kalau umur 3 bulan lepas tu dah bertatih berjalan kang masuk TV pulak sebab pelik. Haha. Nak sustain dalam market bukan senang tau? But makin lama, bila makin banyak kita dapat positive feedback dari pengguna membuatkan hati I berbunga kembang dan lebih bersemangat. Rasa macam terbayar la segala penat lelah nak memperkenalkan ANNESURAYA SKINCARE di pasaran dengan lambakan skincare yang dah sedia ada dekat Malaysia tersayang bawah pimpinan Najib ni (tetiba). Pulak tu sekarang ni dekat FB Feeds melampak offer ‘BUAT COSMETIC/SKINCARE JENAMA SENDIRI DAN KAMI JANJIKAN PULANGAN LUMAYAN KEPADA ANDA DALAM TEMPOH SATU BULAN’. Opah kau? Ingat senang nak buat own brand lepas tu janji pulak dapat untung dalam masa sebulan? Menyirap pulak aku tengok Syarikat yang offer macam ni pada orang. 



Before pakai takde pon masalah sangat kulit, tapi selepas pakai lebih flawless. Jerawat pasir all gone.




Tak senang ye nak ada jenama sendiri? Ada duit, takde knowledge pon takkan jalan. Jangan la mudah terpedaya dengan offer Syarikat yang menjanjikan bulan dan bintang macam ni. Ingat dorang nak bantu ke dapatkan sales semua? Takde. Yang dia tau, lepas close deal and dia dapat untung dah. Lepas tu naseb la ko nak buat macam mana. Pepandai la. Siap ada sorang ni cerita masa kecik dulu hidup susah, makan ikan jeruk hari-hari sebab orang susah. Now dah pakai Ferrari semenjak offer COSMETIC JENAMA SENDIRI belakang rupanya anak Dato’ engkooooo, susah celah mana? Menyampah betul meniaga publisiti murahan macam ni. Nanti la I share macam mana selok belok nak wujudkan Syarikat and nak ada skincare/cosmetic jenama sendiri. Bukan senang ye? Kalau senang semua orang dalam Malaysia ni dah kaya. Kan?

Ok sambung bab Positive Feedback penggunan ANNESURAYA SKINCARE. (Tetiba emos pulak bila ingat pasal kes orang offer bukak brand sendiri ni). I memang pesan pada team, pada yang mula nak pakai tu tanya dulu kulit jenis apa. Sebab kena betul cara penggunaan and most important ada tak allergic dengan collagen sebab kalau sesapa ada collagen allergic tak digalakkan pakai any skincare yang contain collagen dalam dia. Paling penting, kena tau kulit jenis apa. Ok? If kulit sensitive, tak perlu pakai toner and 2 jenis night cream hari-hari. Cukup la every alternate day. Kena understand your skin. Nampak lain macam, kena stop and check balik. Mintak advice dari team. Tanya I sendiri pon takpe. Skincare ni mahal/murah tak kisah la local/international dah kata kalau tak sesuai dengan kulit, dia takkan jadik elok jugak pon. Yang penting, understand your skin. Ok? Jom tengok beberapa contoh ANNESURAYA SKINCARE punya pengguna yang berjaya mendapatkan kulit yang cantik selepas pakai kita punya product.


Yang ni pon sama. Takde major problem dekat muka tapi after pakai nampak lebih bersih kulit muka.


Parut jerawat yang hitam-hitam pon boleh hilang.


Tengok la result after pakai, jerawat jenis bernanah pon boleh ok.

So, pada yang masih tercari-cari Skincare nak pakai or memang ada masalah jerawat boleh cuba ANNESURAYA SKINCARE. Untuk minggu ni sampai 31/Jan I nak offer pada CHOOYAYA'S readers, RM81.00 sahaja 1 set. Ok? Promo pack pon kita bagi RM90.00 sekotak but kalau order dengan I, I kasik RM81.00 SAHAJA TAUUUUUUUUUUUUU dengan syarat order melalui I lah. WhatsApp 0129184042 untuk order. Ok? Sampai 31hb sahaja and postage kita akan buat Selasa Next week. Lepas tu harga akan back pada asal and tunggu la bebila ada mood baru I buat harga promo balik. Ok? So jangan lepaskan peluang. Majulah sukan untuk negara! *tetiba.

Call/WhatsApp : 0129814042 (Siti Nohaliza)

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...