Tuesday, February 21, 2017

Harga Lebih Murah Untuk Makeup Workshop 2.0

Assalamualaikum…

Ladiesssss and Gentleman, tukang kayuuuu dan tukang simen sekalian. Ni I nak kasik tau yang Makeup Workshop 2.0 anjuran ANS and Kaay Cosmetic akan diadakan lagi pada bulan depan. Untuk yang nak belajar mekap cantik pergi office, kenduri dan bersosial bersama rakan-rakan tapi muka cantik macam Rozita Che Wan sebab dah pandai makeup, korang boleh la join kelas ni. Kita ajar dari mula pakai moisturizer sampai la siap cantik semua. MUA Iman memang ajar detail step by step. Takde satu pon yang tertinggal. I agak, tinggal pakai fake eyelashes and glamourkan sikit warna eye shadow pon dah boleh pakai untuk makeup tunang and dinner. Korang boleh baca our previous workshop dekat sini. Ramai yang puas hati and cakap naseb baik join, kalau tak memang menyesal la sebab berbaloi-baloi. Yuran murah je banding last time. RM160.00 untuk seorang sebab kitorang manage untuk dapat tempat yang lebih murah tapi selesa sebab parking free, makan sedap and bonus (crew dari 9Kedondong handsome-handsome). Hehe. Kita plan nak ambik dalam 30-35 orang je. Taknak ramai-ramai sangat sebab kita prefer quality dari quality. As for now dah ada lebih kurang 18 seat so ada balance dalam 17 kekosongan je lagi. Sapa yang nak boleh WhatsApp I terus dekat 012-9184042 untuk book tempat. Kalau tak dapat gaji lagi takpeeeeeeeeeeeeee. Book je dulu nanti gaji baru bayo. Ok?


Basic Makeup Workshop 2.0
Date : 12 Mac 2017 (Ahad)
Time : 2.00pm – 6.00pm
Venue : 9Kedondong Ampang Hilir
Fee : RM160.00

Untuk yang nak join kelas ni, korang jangan risau la kalau takde barang makeup yang complete sebab InsyaAllah kita boleh provide basic thing tapi kalau ada bawak jer ler. Nanti datang dengan muka ayam je eh? Muka tak pakai apapa. Lepas mandi terus pakai baju and muka kodok datang je kelas kitorang ni. Tau-tau balik nanti Siti Nohaliza je memasing. Korang hanya perlu bawak (kalau ada) Moisturizer, Lose Powder/Compact Powder, Shading, Blusher, Eye Shadow and Lipstick. Kalau ada eh? Jangan stressed pulak kalau takde. Nanti kita boleh share je dengan MUA punya barang. 

Apa yang nkorang akan dapat dekat Kelas ni selain dari ilmu? Deep kan sentence? Hehe. Korang akan dapat goodies bag yang bernilai lebih dari RM150.00! Dengar kabar korang akan dapat 1 set ANNESURAYA SKINCARE dengan KAAY DD CUSHION? Tu je dah lebih RM150.00 kot? Lepas tu kitorang akan sediakan high tea  makan sedap and tempat belajar ada aircond sejuk, parking senang and nanti dekat sana dapat jumpa dengan Founder ANNESURAYA SKINCARE dan Founder KAAY COSMETICS. Cecece. So sesambil belajar mekap boleh la beramas mesra. Kan? Founder KAAY Cosmetics tu is KathyJem and BFF dia Yana. Nanti dekat sana pon dorang akan bawak dorang punya product terbaru iaitu Matte Creamy and korang boleh dapatkan dekat sana dengan discount. Haaaaaa. I tengok warna lipstick dorang semua cantik-cantik. Memang tengah panas-panas di pasaran. Anyway, taknak ke jumpa Siti Nohalizaaaaaaaaaaaaaaaaa? Haha. Kalau nak, boleh book seat nkorang sekarang ok? Okbye.



Cantik-cantik kan Kaay Matte Creamy ni? Ada 3 warna. Roseberry, Caramel dengan Red Velvet. Harga sebatang RM35.00 tapi let say korang daftar sebagai peserta untuk Makeup Workshop ni Kaay akan bagi harga special punyeeeeer!



-eNd-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...