Tuesday, December 12, 2017

Assemoga Sheindong!

Assalamualaikum..



Happy 5th Birhday sayang Mama.. Dah 5 tahun dah dia. Lagi dua tahun InsyaAllah boleh masuk darjah satu. Mama dah wish dekat Shein pagi tadi. Tapi Shein still tido. Malam tadi Mama and Abah sing a birthday song for you tapi Shein malu tanam kepala dalam blanket and ask Mama and Abah to stop. Alololo anak Mama dah pandai malu dah ni…. InsyaAllah untuk tahun ni, Mama plan nak buat birthday Shein meriah sikit. Ajak kawan-kawan you datang, naik fire truck. InsyaAllah ok sayang…? Doa Mama panjang umur je. Can’t wait to see your face nanti bila your friend sing a birthday song to you. Tadi Ms Shariffah send a video of you malu-malu bila your friend at BBI sing a birthday song to you. Mata melilau ke kiri kanan sambil senyum simpul. Mengadaaaaaa. Tapi lepas tu kata Ms Shariffah bila semua dah huru-hara and making noise, you scolded everybody to keep quiet. Amboi, garang tu! Hahahahaha. Mana boleh garang-garang… It’s your birthday kan? Kena happy je… Nanti balik, kita potong cake and take photo sama-sama and keep that as memory. Nanti bila Shein dah besar, tengok balik gambar you masa each of your birthday every year then you know how much Abah and Mama love you. Ok? Happy 5th Birthday Shein. Always be my baby ok? Love youuuuuuuuuuuu!!

Love,

Mama

2 comments:

aziekz said...

Hepi befday shein...skjp je..mula2 bc blog ni..trus dpt gift yaasin...xslh shein setahun..cderahati utuk.cg2 yg bc blog chooyaya ni...skg dah 5thn..skjp.je...
Moga shein jd anak soleh..ameen

SueGinola said...

Happy birthday Shein!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...