Thursday, April 12, 2018

Short But Sweet

Assalamualaikum..

Sapa sini orang Ampang yang suka makan Nasi Beriani boleh try makan dekat Nasi Beriani Ipoh dekat Ampang Jaya, depan dengan SPCA tu, bebetul dekat kona. Kalau straight lagi terus ke KDE. Restoran ni tepi jalan je and sini Nasi Beriani dia terbaik! Sazli la suka makan sini and I pon suggest la boss I and dia pon suka. Once a week mesti makan dekat sini. Sedap lain machiam (bubu sependa ke hahahaha). Kalau nak catering pon boleh, memang puas hati la! Beriani Kambeng dia pon sedap. Adoi. Time kita nak body ala Jlo ni la yang semua makanan nampak sedap. Ko dah kenapa? Ada satu hari tu kitorang makan dekat sini. Sazli order Capathi pon sedap. Atig kot order Mee Goreng pon sedap. Nasi dia poooooon nampak sedap. Tapi I gagah. I tetap pendirian taknak makan nasi waktu malam takot gemok tapi harini tengok gambar rasa macam nak nanges. Oklah bye. Beremosi pulak rasanya.



Ni lauk ambik yang dalam tray tu. Si Zairie beria hasut I cakap makan makan makan makan. Tapi I berjaya menolak. Tu lada buat ulam krup krap makan. Sedapnya. Okbye

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...