Tuesday, May 22, 2018

HOC RAYA SALE!

Assalamualaikum..

Ada ramai DM tanya ‘Kaksu taknak buat sale raya ke untuk Korset?’ Jawapan : Yer, nak buat la ni. I macam busy menyelamatkan dunia semenjak tukar Kerajaan ni. Now kerja 2 shift untuk part time Power Rangers Kuning. Haha. Tingat dulu masa pregnant, boleh I mimpi jadik Power Rangers. Ya Allah, pengaruh TV kuat sangat ni. Anyways, untuk raya ni if pakai Korset 1) Dapat shape kan badan. Maksudnya kalau jalan laju-laju tu takde la nampak badan macam agar-agar lembik. 2) Dapat disiplinkan diri. Maksudnya kalau pakai Korset ni kita akan beringat la time makan. Takde la belasah semua. Untuk yang gembira dah lose weight time puasa ni, jangan gembira sangat. Semua tu berat air je + kita pon makan tak banyak time puasa ni. Tu boleh turun berat but imagine nanti musim raya macam mana. Dengan Open House back to back, OMG memang boleh naik. Ada sorang customer ni cakap, dia dah beli setahun dah HOC tapi baru pakai. Lepas tu rasa best and rasa menyesal kenapa la simpan dalam almari setahun baru nak pakai. Dah lose weight dah 3kg on first month. Untuk yang tak consistent pakai lepas tu put on weight balik and repeat order beli size besar 1 level, kaksu ucapkan padan muka hahaha. Tu laaaaaaaaaa pakai tak consistent, dah naik balik badan. Sama jugak la dengan I kah kah kah. But now, bila masuk fitting room nampak macam buruk giler, terus insaf and now dah isitiqamah pakai balik. Ada hari malas, I tetap akan pakai Bengkung Ramping. Kena shape kan body and taknak la perut ada kembar 2 dah macam burger. Macam Dyba, dia kurus dah tapi tetap pakai. Beranak 2 kali C-sect, perut ada flabby but now dah firm balik. Pon menyesal kenapa tak pakai dari dulu. Pakai je wei hari-hari, seminggu dua nanti akan nampak perbezaan. Kalau rajin, malam pon pakai and letak any hot cream. Betul-betul disiplin InsyaAllah result tu akan ada. Bila start sambil lewa, time tu tak boleh nak buat apa sebab nak shape kan badan, nak kurus tak boleh setakat berdoa je ‘Ya Allah bagi la aku kurus, tapi aku nak makan banyak. Kuih manis-manis pon nak makan, tapi exercise taknak, corset taknak pakai. Boleh ke Ya Allah?’ MANA BOLEH. Kena la usaha. E!



1 Corset + 1 Bengkung Modern RM130.00 FREE POSTAGE




Nak HOC saja RM118. Pon murah dari Normal Price



Untuk Super Plus Size pulak RM150 untuk 1 set.


Bengkung paling Hot. Really recommended untuk type pemalas. Haha. RM75.00 FREE POSTAGE



Bengkung Modern pulak lebih ‘selesa’ sesuai untuk yang baru berjinak-jinak dalam dunia corset. RM65.00 sahaja FREE POSTAGE.

Testimonial semua ada dalam IG @_houseofcorset. Kena tengok kat sana. Banyak repeat and happy customer kita. Untuk raya weh, pakai la Corset/Bengkung. Kasik shape body. Lepas tu biar ada motivation. Self-reward sikit untuk diri sendiri. Nanti dah tengok badan cantik duduk depan cermin pakai corset InsyaAllah jadik motivation. Macam tu la I masa memula pakai corset 2 tahun lepas. Memang aka nada ups and down but dengan usaha yang sedikit seksa nak pakai 5 minutes corset tapi hasilnya berbaloi. Untuk yang sakit-sakit belakang pon elok pakai kasik support badan. Mana-mana yang lepas bersalin pon boleh pakai untuk ganti bengkung. Selesa, murah dan berkesan. Gittewwwwwww. Kita punya corset boleh muat sampai 125kg Ok? Kasik je berat badan nanti I suggest size apa nak pakai. WhatsApp 012-9184042 untuk order. Nanti ada je yang tanya ‘Ni Kaksu ke?’ Lepas tu I akan jawab ‘Eh tak, Ni Siti Nohaliza’. Hahahahahaha.

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...