Wednesday, May 16, 2018

Tart Nenas Terpaling Sedap Kini Kembali

Assalamualaikum.

Miezi ni memang very last minute tau? Hari esok dah puasa, harini baru dia hantar sample dekat I. Naseb la Dyba tengah semangat jual kuih raya so zaaaaaappp masa dekat Lobby lepas collect Tart Nenas from Uber dia dah paksa tanya Felsco nak beli ke tak tart nenas TNTS ni? Hahahaha. Semua dia nak Agent. Kuih raya Huda pon dia agent. Bagus Dyba, raya nanti dapat la sling bag Gucci. Macam untuk harini dia dah capai KPI untuk #tartnenasterpalingsedap. Tu pon naseb sample dapat sebekas kecik je. Kalau dapat banyak, mau satu bangunan Dyba promote. Office sebelah pon tak sempat nak promote. I pesan pada Dyba 'Dyba, tengok potential buyer yang nampak macam nak beli, baru bagi sample. Kalau muka lapar sekadar nak rasa takyah bagi'. Hahahaha. I penasihat Dyba la macam General Attorney. Tapi I GA bagus. Harap jangan pecat I. Ooooucccch!! Anyways, this year TNTS dah bertukar wajah seiring dengan penukaran Kerajaan di Malaysia. Dari jenis gulung now dah jadik empat segi tapi rasa, quality semua SAMA! TNTS by Miezi ni memang dah ada peminat tersendiri. Ada satu tahun tu Miezi langsung taknak bukak order sebab takot jadik macam previous year yang Oven dia sampai gone kaput sebab order melambak-lambak.  TNTS ni memang one of a kind and yang pernah rasa je tau macam mana sedapnya Tart Nenas ni.  Malas nak sembang banyak, kasik order dulu baru tau langit tinggi ke rendah. Paham?


Tart Nenas Terpaling sedap tahun ni dah jadik bentuk biskut empat segi. punya comel, sampai rasa macam nak lempang.



Cantik dan kemas je Tart Nenas ni kan? Just nice size dia. bite size and senang ngapp sekali masuk mulut all gone forever.


Satu balang ni ada approx 51-53 biji. RM30 sebalang. Tapi kalo beli banyak mestilah ada discount berganda-ganda. COD area Lembah Klang (+RM5). So far memang tadek buat pos sebab takot tart ni bertukar menjadik serbuk pulak nanti bila sampai ke tangan. 


Jem Nenas is homemade tau? Bukan yang instant punya,

If korang nak boleh order terus dekat Bunda Munah dekat 013-3055284. WhatsApp sahaja. Jangan call, sebab number ni memang untuk WhatsApp sahaja. OK? Order dibuka sekarang sehingga hujung bulan ni sahaja and akan mula diedarkan pada minggu ke 3 Ramadhan sebab kalau hantar awal, takot korang tak sempat nak tunggu sampai raya pulak. Untuk yang 1 office dengan I or area berdekatan KLCC/Naza Tower/Platinum Park boleh Call/WhatsApp Agent TNTS paling comel Dyba dekat 013-3888627 NOW. Tapi Agent nama Dyba ni biasa kalau orang call dia akan terus cakap 'Nak 5 ke 6?' HAHAHAHAHA. 

Instagram : Tart Nenas Terpaling Sedap

-eNd-

6 comments:

Nur Aishah said...

hahahahha marketing baguss dyba. agent yg terus decide kan, 6 bekas terus! hahahha. nnt org terkulat2 serba salah nak betulkan..padahal org tu nak sebekas je. hehehe. good job dyba!

Chooyaya! said...

Nur Aishah : hahahahha dia memang, aci boleh je. ni agent kuih raya terbaik ni

Nur Dalila said...

gila terbabas sedap TNTS ni. last year mizi sendiri cod dkt dla. tahun ni nak repeat order lagi lah

Wawa Yusoff said...

cute giler tart ni. hehehe

Chooyaya! said...

nur dalilla : order 6 ok?

wawa : order 8

Nur Dalila said...

16 dla order kaksu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...