Wednesday, March 18, 2015

Medina Instant-shawl By FarliyaHijab

Assalamualaikum..

Haaa. Lama entry ni duduk dalam draft sebab haritu I nak publish, kata tauke FarliyaHijab jangan publish dulu sebab banyak kaler yang dah sold out. Tak syiok macam tu. Now dorang dah re-stock instant shawl ni so I boleh la share dengan korang harini. Giler la laku macam goreng pisang panas. Ada satu kaler ni (Platinum Grey) sold out only after 24 hours released. Perrrghhhh. I agak maybe penggunaan model dorang pon memberi sumbangan kot? Sapa kata debab, muka senyum macam tahan berak, gigi siung segala tak boleh jual? Kahkahkah. Kasik chance please?

Anyway, Medina Instant-shawl by FarliyaHijab is styling a fuss free, senang nak pakai, pretty but still emphasizes the appropriate coverage according to Shariah. Tudung ni labuh sungguh, memang tutup dada habes. Korang boleh tengok dalam FarliyaHijab IG macam mana customer dia style kan Medina Instant-shawl ni sampai nampak berbeza dari yang I pakai. Ada 8 jenis warna, 4 jenis yang ceria gembira dihari raya and 4 jenis lagi warna lembut. Sesuai untuk dipakai seharian, office dan casual. Jom tengok!



Lavender


Tiffany Blue


Emerald Green


Plum Purple



Dusty Pink


Only 5 simple steps and you're done!

Ukuran Medina Instant-shawl ni ialah 220cm x 70cm. Memang besar. Material jenis Chiffon Crepe (senang nak jaga and jatuh terletak bila pakai). Tak perlu pakai anak tudung dekat dalam sebab shawl ni tak jarang. Sejuk je bila pakai. Best kan? So kalau best bila nak pakai tudung elok-elok? **Ok.

Cara nak order? Senang jer. WhatsApp ke 012-7440122 atau email ke farliyahijab@gmail.com. Dorang delivery guna PosLaju. FarliyaHijab ni memang kerja dia efficient and respon memang cepat. Sesapa yang pernah deal dengan dorang dekat Getcovered tau la macam mana cara kerja dorang. Harga? Lupa pulak nak bagitau. Kalau beli sehelai RM40.00, dua helai RM75.00 or kalau beli 3 helai jadik RM100.00. Free postage untuk Semenanjung Malaysia and tambah RM4.00 for Sabah/Sarawak.

Happy shopping dolls!

-eNd-


P/s : I tak letak semua warna dekat sini. Kalau korang nak tengok kesemua 8 jenis warna klik sini untuk check FarliyaHijab IG. Sebab tak letak : Sebab tak sampai hati tengok muka sendiri boleh jadik buruk macam tu sekali. HAHAHAHAHAHHAHA. Oh. Make up cantik by nktouch.

1 comment:

FadMN said...

Plum purple tu paling sesuai ngan puan blog ni.ok bye.larikkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...