Wednesday, June 17, 2015

Plazaar.Com

Assalamualaikum..

Harini, I nak share dengan korang 1 website best yang I discover and jatuh cinta sekelip mata. Sebab apa? Sebab dekat sini ialah a real place of true one-stop shop. Kenapa one-stop shop? Sebab Plazaar.com ada SEMUA barang dari semua online shop yang ada dekat Malaysia ni. All at one place. So korang tak payah nak register banyak-banyak account untuk each one of the online shop. Cuma follow their easy steps untuk register account, Bila dah siap, korang dah boleh start browsing and shoppingggggggggggg!! Tak payah sesusah nak berpanas becak ketiak dekat Jalan TAR, carik parking sesusah and yang penting senang sebab cuma klik klik klik and you're done! Best kan?


Plazaar is actually a one place to discover and buy a fashion & accessories from Malaysia online stores. Korang boleh cari beribu item dari puluhan of stores, all in one place. This Skirt Button My Buttons also ada dekat sini.



Usually apa yang ada dalam Plazaar is ready stock and the stocks is up to date. Let say kalau apa yang korang nak tadek dalam ni, they will try to find it at another. Same price or lower. But let say they can't find, they will inform you and suggest the similar items for you. Best kan? Apa yang perlu kiter buat is just sit back, relax and Plazaar will the the job for us! This beautiful kurung modern from Button My Buttons is ready stock at Plazaar :)


Just visit Plazaar.com and browse/search apapa yang nkorang suka. Semua ada dekat sini. Dari barang sendiri, ke accessories, ke barang anak. All at one place, termasuklah this cute kurung for the little one.



Plazaar.com, your shopping stars here!


Memudahkan untuk kiter cari barang. Website tersusun, gambar cantik and senang nak carik. So friendly user!


Variety of choices from top to toe. 


From many choices of dresses, muslimah fashion, tops, jewelry, bottoms and the list goes on. Pendek kata semua ada dekat sini. Mak Bapak jer yang tadek. Haha.

Lepas korang dah browse barang-barang yang korang nak, just add dalam chart and check out. Nanti Plazaar.Com akan email korang the confirmation. Lepas tu korang buat payment, goyang tetep and lepas tu tunggu posmen hantar barang dekat korang je and wallah! As simple as that. Kalau tadek duhet lagi takper, letak dalam whislist and buy later. Let say if korang berminat nak letak barang korang dalam Plazaar also boleh. Email pada admin@plazaar.com to get started.

Di Plazaar.com jugak, if korang tak happy dengan any of korang punya purchase, korang boleh exchange barang korang by emailing to them also. But depends on returns policy from the store la. Just make sure the tag, korang tak koyakkan. Ok? Korang jugak boleh cancel korang punya order selagi payment tak dibuat. Payment by credit card pon boleh dekat sini. Itu yang best tu! Duhet tadek takper, shopping dulu, bayar guna credit card and nanti gaji baru bayar. 

So, apa tunggu lagi. Korang dah boleh start shopping sekarang jugak! Visit Plazaar.com NOW!

-eNd-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...