Monday, June 13, 2016

Chocolate Chips Cookies 50pcs+- ONLY RM16.00

Assalamualaikum..

Si Shein dengan Chocolate Chips Cookies memang bercinta habes. Dia makan Chocolate Chips Cookies tu macam makan nasik je. Pandai pulak tu ambik sendiri dekat dapur. Hahaha. Ni I cerita throwback kejadian Jumaat lepas. Now dah masuk Ramadhan Ke-8, akhirnya tekak I dah rasa kuda sepanjang-panjang dari sahur ke waktu berbuka. Time pukul 5.00pm tu dah lembik dah badan rasa. Nak angkat tangan pon tak larat macam TERpaling puasa dalam dunia kekdah dia. Haha. Naseb la hari-hari bukak puasa dekat umah Mak and Bapak. Kalau ikut tak larat I ni, kitorang bukak puasa makan kaki je la. Yerla, dah tak larat. Acane nak prepare untuk berbuka? Sampai je rumah kitorang dari rumah Bapak, I pon terus landing kat sofa. Shein layan la Super Wings or Upin Ipin rakam kat TV. Sazli dah pergi Terawikh. Time tu la Shein bedal 1 jar Chocolate Cookies Mak Andak sampai gone habuk pon tak tinggal. Sazli pulak bukak je pintu rumah masa dia baru balik Terawikh Jumaat tu terus tanya, ‘Mana Chocolate Chips Cookies kat atas ni?’ I tak sempat jawab dia dah nampak bekas kosong atas sofa. Maka beliau pon kecewa. HAHAHAHA.


TERPALING SEDAP !! Chocolate Chips Mak Andak RM16.00 (+/- 50 pcs) 


Gasak la korang 2 beranak berebut makan Choc Chips Cookies. Sazli cakap dia terkenang-kenang je. Masa dia habes Terawikh dah cakap, balik ni nak makan la choc chips cookies. Sekali sampai atas keciwa. Siannnn. Shein pon sama, kot ye pon sedap tinggal la sikit untuk Abah. Ni habes dia bedal semua. Naseb la now Choc Chips Mak Andak ada buat SALE special for Chooyaya Reader’s. Semalam I tanya Haizan, kalau beli banyak dapat discount tak? Dia cakap OK Kaksuuuuuuuuuuuuu. Haizan bagi Special Price untuk Readers Kaksu, RM16.00 je sebalang. Harga asal RM20.00. Dalam dia ada lebih kurang dalam 50 pcs. Mana wei nak dapat Chocolate Cookies dengan harga ni? Dah la murah, sedap pulak tu. Yang PALING PENTING, untuk sesapa yang nak place order Cuma boleh sampai 17 Jun 2016 (Jumaat) ni sahaja ok? Lepas pada tu dah takde dah. Bukan takat takde Promo Price, tapi nak order pon dah tak boleh.

Self-Pick up Cookies ni korang boleh buat di Lobi Menara TM, Seksyen 19 Shah Alam (Berdekatan dengan sekolah rendah) atau Bandar Putera 2, Klang. Atau kalau order banyak sekali dengan sahabat handai, sanak saudara semua boleh kontek Haizan sendiri. Nanti deal la, OK? Untuk kuih-kuih lain yang korang nak, boleh check dekat sini. Poooon sedap-sedap semua. Sebab apa? Sebab Mak Andak Cookies memang guna hanya bahan yang berkualiti, dijamin Halal 100% sebab diusahakan oleh MUSLIM dan terjamin kebersihan serta pembuatannya dan exclusive sebab It’s a homemade cookies. InsyaAllah.

Haizan Qaseh – 0193920057
Instagram : haizanqaseh

-eNd-

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...