Wednesday, July 8, 2015

Info Pasal Dalan d'Olive and Keropok Lekor Ball by Lekorlicious D Casma

Assalamualaikum…

Since ada ramai yang tanya pasal Keropok Lekor Ball Cheese Meleleh and jugak product Dalan d’Olive yang I share dalam previous entry, so I dah dapatkan korang info macam Instagram Account dengan Hp number for both product. Kepada yang kirim, mintak maaf la I memang ‘rajin’ sangat nak pergi Pos Office and pos barang. Office pulak now dekat KLCC memang becinta la nak carik Pos Office area sini.

So, ni info I dah dapatkan untuk korang, korang just call and deal sendiri ok? Ni bukan sponsor post ke apa. Kakak-kakak dua orang ni pon taktau yang I tolong promote. Cuma since I try and both best, so why not I share sama-sama dengan korang kan? Mana tau keropok ball yang korang carik sendiri tak sedap macam I punya ni, kesian pulak. Nanti nanges guling-guling dekat lantai, sapa nak tolong? Haha. And ada yang tanya pasal intensive krim tu macam mana nak dapat, so tadi I tanya Kak Ruhaidah (Owner Hijrah Muslimah) boleh kalau nak beli online. Harga sama, cuma tambah postage je. So now, please korang semua kena sayang I lebih. Lekas!

Harini satu office dapat duit raya. Yayyyy!! Boleh la tambah duit belanja untuk raya. Kitorang tak dapat gaji awal macam gomen. Naseb baik. Sebab kalau dapat awal, habes awal la. Nanti tengah bulan orang makan nasik, ko makan kaki. Haha. Tu yang Izzah pegang tu duit raya. Amboi kemain tebal.

Semalam, I guna Body Butter tu memang best. Memang moist jer kulit. Lepas tu harini I beli yang dalam tube pulak. Letak dalam handbag. Pon best! RM10.00 je satu. Murah and wangi. So dia akan stay dalam handbag je la. Kata Intan, dia punya shower gel pon best. Lepas pakai terus kulit lembut. Dengar macam menipu, tapi kelembutan kulit tu kekal ok? Lembut je tangan Intan. Tu tadi, dia beli sabun ketul pulak. RM8.00 satu. Dyba pulak beli krim muka harga RM48.00 satu. Elok untuk cantikkan kulit muka. Product ni memang orang ramai tak tau, tapi kalau product bagus, apa salah kalau I share, kan? Harga pon tak mahal. Kata Kak Ruhaidah, d’Olive ni product dari Turki. And if korang rajin, boleh check sendiri apa kebaikan olive. Macam-macam jenis product ada macam shampoo, body shower, butter cream, intensive krim, virgin olive oil and many more product dari olive oil. Mak Bapak je yang takde.

HP : 013-3637901 (Kak Ruhaidah Darham)


Sabun yang Intan beli tadi. Sekali nama dia Jabon. Jabon ke Che Embun? Hahaha.


Antara produck Dalan d'Olive


Masa nak ambik gambar ni, I cakap pada Kakak Ruhaidah. ‘Kak, tepi! Saya nak ambik gambar’. Dia terus ketepi. Bagus. Bagi kerjasama sangat. tu tangan Intan tu, dia nakkkk jugak masuk dalam gambatr. E!  Bizi Kak Ruhaidah 2 hari ni. Banyak laku. Alhamdulillah rezeki bulan puasa. Kak, nak uweeeeet!!

Yang ni pulak pasal Keropok Lekor Ball Cheese Meleleh. Semalam sebab sedap, today I beli lagi. Lepas tu Dyba and Intan pon beli. Lepas kitorang beli, memang selling fast. Kalau korang beli yang ni, memang confirm la sedap. Sama macam yang I makan semalam. So, info dah ada ni pepandai la korang carik sendiri ok? Dorang ada jual banyak lagi menda lain macam Wonder Cheese, Keropok Lekor Asli Terengganu, Popia Satar and many more. Yang lain I tak pernah try lagi. Tadi I beli dorang punya kek batik. Nanti bukak puasa boleh la try.

HP : 0195207016
COD available around KL
Nak baca testimoni? #lekorlicioushonestfeedback


Ni budak teringin ni pon beli jugak keropok ball ni. Dah la beli 1 je. Kat rumah ramai. Makan la sorang 2 jer. Dyba plak kata harini dia nak goreng semua. Nak makan 20 ketul sorang-sorang taknak kongsi dengan sapa-sapa. Amboi. Tamak sangat tu. Orang tamak selalu rugi Dyba. Haaaaa


 Ni gambar I ambik dari IG Lekorlicious. Nyummmmssssss. Tengok la cheese dia tu.

-eNd-

4 comments:

Nazima said...

Kak su..jualan ni sampai bila? ofis kak su kat area klcc? kat mane? saya pun dekat2 sini je

Jan@Afzan said...

nyampah..nyampah.. (nanges tepi bucu meja)

!EFIL said...

Ok ok kita call and beli sendiri (sedih)

Chooyaya! said...

nazima : kat menara felda. menda tu ada sampai harini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...